Wallcare Nederland BV verhuist naar grote commerciële ruimte in Maassluis

Geschreven door Robbin Kroesbergen op 21 december 2018

De commerciële ruimte gelegen aan de Zwarte Zee 31 te Maassluis is verkocht aan gevelspecialist Wallcare. Het bedrijf verhuist begin 2019 van Maasdijk naar Maassluis. Het grootschalige pand van ca. 2.406 m² met buitenterrein biedt Wallcare de ruimte die het nodig heeft voor het opslaan van o.a. steigerwerk. Op dit moment wordt het pand gebruiksklaar gemaakt. Zo wordt o.a. de gevel gerenoveerd.

Wallcare Nederland BV is al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van gevelrenovatie. Ze zijn actief op het gebied van gevelreiniging, voeg- en metselwerkherstel, spouwmuurverankering, vochtwering en het verzorgen van steigervoorzieningen. Door het constant uitvoeren van onderzoek en proefnemingen is Wallcare in staat om met de meest moderne methode zeer effectief te werk te gaan en het milieu zo min mogelijk te belasten.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (Partner in Dynamis) begeleidde de transactie namens de verkoper.

Wallcare Nederland BV verhuist naar grote commerciële ruimte in Maassluis
Robbin Kroesbergen
Neem contact op met Robbin

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Herentals, 30 oktober 2023 - Heylen Warehouses, een toonaangevende langetermijn-investeerder in “state of the art” logistiek en industrieel vastgoed, is verheugd de...
Primaned huurt kantoorruimte in Fascinatio Boulevard 552 te Capelle aan den IJssel

Primaned huurt kantoorruimte in Fascinatio Boulevard 552 te Capelle aan den IJssel

Begin oktober heeft Primaned een langjarige overeenkomst gesloten voor ca. 565 m² kantoorruimte in gebouw Five Twenty Two aan de Fascinatio Boulevard 522 in Capelle aan den...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie