Vuyk Engineering Rotterdam B.V. huurt de Lichtenauerlaan 2-20 te Rotterdam

Geschreven door Niels Loenen op 15 juni 2021

Vuyk Engineering Rotterdam B.V. heeft recentelijk een huurovereenkomst gesloten voor een verlenging van de huur van het gehele kantoorgebouw gelegen aan de Lichtenauerlaan 2-20 te Rotterdam, ter grootte van ca. 2.114 m², alsmede 40 bijbehorende parkeerplaatsen gelegen op het eigen afgesloten parkeerterrein. Vuyk is sinds 1 oktober 2017 gehuisvest in het kantoorgebouw.

Deze succesvolle verhuurtransactie volgt op de zeer recente aankoop van dit gebouw door Bakkers-Hommen Waerdevast als onderdeel van de verdere expansie strategie.

Vuyk Engineering Rotterdam B.V. is een innovatief ontwerp- en engineeringbedrijf in de maritieme industrie en levert op maat gemaakte ontwerpen voor de meest complexe schepen, offshore-apparatuur en maritieme operaties. Meer informatie www.aboutengineering.com/en/vuyk.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (partner in Dynamis) trad op namens huurder Vuyk Engineering Rotterdam B.V. De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad op als adviseur van Bakkers-Hommen Waerdevast.

Vuyk Engineering Rotterdam B.V. huurt de Lichtenauerlaan 2-20 te Rotterdam
Niels Loenen
Neem contact op met Niels

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

De Burstone Group (voormalig UREP) heeft onlangs 21.000 m² verhuurd aan de Bosporusstraat op de Maasvlakte in Rotterdam. De overeenkomst betreft een langjarige overeenkomst met...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie