Vuyk Engineering Rotterdam B.V. huurt de Lichtenauerlaan 2-20 te Rotterdam

Vuyk Engineering Rotterdam B.V. huurt de Lichtenauerlaan 2-20 te Rotterdam

Geschreven door Niels Loenen op 15 juni 2021

Vuyk Engineering Rotterdam B.V. heeft recentelijk een huurovereenkomst gesloten voor een verlenging van de huur van het gehele kantoorgebouw gelegen aan de Lichtenauerlaan 2-20 te Rotterdam, ter grootte van ca. 2.114 m², alsmede 40 bijbehorende parkeerplaatsen gelegen op het eigen afgesloten parkeerterrein. Vuyk is sinds 1 oktober 2017 gehuisvest in het kantoorgebouw.

Deze succesvolle verhuurtransactie volgt op de zeer recente aankoop van dit gebouw door Bakkers-Hommen Waerdevast als onderdeel van de verdere expansie strategie.

Vuyk Engineering Rotterdam B.V. is een innovatief ontwerp- en engineeringbedrijf in de maritieme industrie en levert op maat gemaakte ontwerpen voor de meest complexe schepen, offshore-apparatuur en maritieme operaties. Meer informatie www.aboutengineering.com/en/vuyk.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (partner in Dynamis) trad op namens huurder Vuyk Engineering Rotterdam B.V. De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad op als adviseur van Bakkers-Hommen Waerdevast.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie