Victoriapark door komst Fidus volledig verhuurd

Fidus heeft onlangs een huurovereenkomst gesloten voor ca. 800 m² alsmede 20 parkeerplaatsen in kantoorgebouw “Beuk” op het Victoria Park aan de Kralingseweg 213-219 te Rotterdam. Door de komst van het financiële adviesbureau is de het volledige Victoria Park van 6 kantoorvilla’s verhuurd.

Fidus zal begin 2023 de begane grond en 1e verdieping in gebruik nemen. Fidus is een financieel adviesbureau met locaties door heel Nederland. Op dit moment werken er ca. 350 adviseurs die klanten helpen met allerhande financiële zaken zoals verzekeringen, pensioenen etc.

De heer Arie van den Berg namens Fidus.nl: “We zijn erg content met onze nieuwe Rotterdamse locatie in Kralingen. Door de groei van onze organisatie zochten we een dynamische plek, ten noorden van de maas, die goed bereikbaar is met zowel auto als OV. Op deze locatie, middenin het groen, vonden we die. We verhuizen een aantal locaties naar dit mooie kantoor en blijven zo goed bereikbaar voor onze klanten in Rotterdam, Capelle en Nieuwerkerk”.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (partner in Dynamis) trad op namens de verhuurder.
Vastestate verzorgt het beheer namens verhuurder.

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Sjoerd Preesman van Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting op 088- 424 01 84 of via s.preesman@ooms.com.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

De Burstone Group (voormalig UREP) heeft onlangs 21.000 m² verhuurd aan de Bosporusstraat op de Maasvlakte in Rotterdam. De overeenkomst betreft een langjarige overeenkomst met...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie