Verwater SJR verhuist en huurt ca. 3.500 m² kantoorruimte aan de Droogdokweg 71 te Rotterdam

Verwater SJR verhuist en huurt ca. 3.500 m² kantoorruimte aan de Droogdokweg 71 te Rotterdam

Geschreven door Sjoerd Preesman op 9 februari 2021

Recentelijk heeft de Verwater SJR Group een huurovereenkomst getekend voor ca. 3.500 m² kantoorruimte en ca. 70 parkeerplaatsen aan de Droogdokweg 71 te Rotterdam.

Het multi-tenant kantoorgebouw (eigendom van vastgoedontwikkelaar DHG) met een oppervlakte van ongeveer 4.000 m², is gelegen op een markante locatie in de Waalhaven en geeft een fantastisch uitzicht op de industrie en het centrum van Rotterdam. Het kantoor zal vanaf september 2021 door de Verwater SJR Group in gebruik worden genomen.

De Verwater SJR Group is een wereldwijde aannemer voor industriële petrochemische installaties, gespecialiseerd in tankonderhoud en tankbouw. Het bedrijf is expert in het vijzelen en relocatie van tanks, civiele werken, piping & mechanical, schilderwerken, E&I, E&A, panelenbouw en engineering. Opgericht in 1922 kennen zij een lange geschiedenis op het terrein van tankterminals en raffinaderijen. Vandaag de dag werken wereldwijd ongeveer 1.300 ervaren mensen voor Verwater SJR.

Marloes Oude Breuil, General Counsel bij Verwater SJR: “Met de verhuizing naar ‘ons’ nieuwe pand kunnen we de groei die we als bedrijf doormaken verder vormgeven. Daarnaast zorgt de verhuizing ervoor, dat we op een prominente plaats gevestigd zijn, vlakbij onze productielocatie RDM en ook dichtbij veel van onze klanten. De komende maanden zullen in het teken staan van aanpassingen aan het interieur van het gebouw, zodat het een écht Verwater pand wordt. We zien enorm uit naar onze nieuwe plek.”

DHG, Jelle van den Akker: “We zijn erg blij dat het pand aan de Droogdokweg 71 met de komst van Verwater SJR een mooie nieuwe huurder krijgt. Het pand verdient ook een huurder als Verwater SJR, die het pand in gebruik zal nemen als hoofdkantoor.”

De huurder werd in het zoekproces en de onderhandelingen bijgestaan door Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V.
(partner in Dynamis).

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie