Verhuurd! Nieuw pand voor wereldberoemde Haarsnijder en Barbier

Geschreven door Leonie de Wit op 21 december 2021

Schorem is een begrip in binnen- én buitenland. Mannen staan uren in de rij om geknipt en getrimd te worden door een van de barbiers. De barbierszaak bestaat inmiddels ruim 10 jaar en binnenkort bedrijven ze al hun marketing vanaf de Goudsesingel 16A Rotterdam.

Marketing? Jazeker. Want hoewel het haarsnijders in hart en nieren zijn, leveren ze ook een knap staaltje marketing af. Ze hebben hun eigen grooming-lijn en zo’n half miljoen volgers op social media. Toen hun jubileumfeest door Covid bijvoorbeeld niet door kon gaan, hebben ze hun festival ScumBash 4.2 online gestreamd voor hun community.

Aan de Goudsesingel worden straks de mooiste foto’s gemaakt, van onder andere hun eigen merk Reuzel. De producten van Reuzel hebben ze zelf ontwikkeld in samenwerking met één van de beste Pomade producten ter wereld.

Het nieuwe pand omvat ca. 80 m² commerciële ruimte op de begane grond en ca. 65 m² in de kelder. Ruimte genoeg voor al hun marketingwerkzaamheden in de vorm van foto- en videografie. Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting heeft de transactie namens de verhuurder begeleid en uiteraard hebben we gezorgd voor een haarscherpe deal.

We wensen Leen en Bertus veel succes in het nieuwe pand!

Verhuurd! Nieuw pand voor wereldberoemde Haarsnijder en Barbier
Leonie de Wit
Neem contact op met Leonie

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Aangehuurd l ca. 18.000 m² buitenterrein te Raamdonksveer

Aangehuurd l ca. 18.000 m² buitenterrein te Raamdonksveer

Een internationale logistieke organisatie heeft ca. 18.000 m² aan verhard buitenterrein gehuurd in Raamdonksveer. Het terrein in Raamdonksveer zal worden gebruikt voor de opslag van...
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Bekijk overzicht