Logistiek bedrijfscomplex volledig verhuurd aan de Nijverheidstraat 2-4 te Strijen

Logistiek bedrijfscomplex volledig verhuurd aan de Nijverheidstraat 2-4 te Strijen

Geschreven door Esmee van Laar op 19 oktober 2021

Recentelijk hebben er diverse verhuurtransacties plaatsgevonden in het complex aan de Nijverheidstraat 2-4 te Strijen. In totaliteit is er ca. 4.153 m2 verhuurd.

Technische Unie (Sonepar Nederland Vastgoed B.V.) heeft ca. 3.131 m2 bedrijfs- opslagruimte gehuurd als uitbreiding voor hun distributiecentrum in Strijen.

Ultima B.V. heeft recentelijk een huurovereenkomst getekend voor de huur van ca. 1.022 m2 bedrijfs- opslagruimte. Ultima zal de ruimte gaan gebruiken voor de productie van slaapsystemen.

Over Technische Unie:

Technische Unie is actief op het gebied van elektrotechniek, licht, datacommunicatie, installatiematerialen, sanitair, verwarming en klimaattechniek. Vanuit 37 vestigingen en met meer dan 2 miljoen artikelen in hun bestand helpen ze bedrijven in de installatiebranche en industrie elke dag verder. Als ‘De Mogelijkmakers’ zetten ze alles op alles om uw uitdagingen te realiseren. Met professionals die gaan voor kansrijke ideeën, oplossingen en innovaties.

Over Ultima B.V.:

Ultima is opgericht in 1997 en produceert hoogwaardige slaapsystemen. In de loop der jaren hebben zij met vele innovaties de slaapsystemen steeds verder geperfectioneerd. Veel van hun ontwikkelingen komen tot stand door een intensieve samenwerking met hun dealers. Ultima kan ieder bed, boxspring en matras naar de persoonlijke wens van de klant produceren.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting, partner in Dynamis, wenst alle nieuwe huurders veel succes op de nieuwe locatie en wij bedanken verhuurder voor de prettige samenwerking bij de totstandkoming van deze verhuur.

Wenst u ook uw bedrijfspand succesvol te verhuren of te verkopen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking op telefoonnummer 078-6144333 of stuur een e-mail naar drechtsteden@ooms.com.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie