Logistiek bedrijfscomplex volledig verhuurd aan de Nijverheidstraat 2-4 te Strijen

Geschreven door Esmee van Laar op 19 oktober 2021

Recentelijk hebben er diverse verhuurtransacties plaatsgevonden in het complex aan de Nijverheidstraat 2-4 te Strijen. In totaliteit is er ca. 4.153 m2 verhuurd.

Technische Unie (Sonepar Nederland Vastgoed B.V.) heeft ca. 3.131 m2 bedrijfs- opslagruimte gehuurd als uitbreiding voor hun distributiecentrum in Strijen.

Ultima B.V. heeft recentelijk een huurovereenkomst getekend voor de huur van ca. 1.022 m2 bedrijfs- opslagruimte. Ultima zal de ruimte gaan gebruiken voor de productie van slaapsystemen.

Over Technische Unie:

Technische Unie is actief op het gebied van elektrotechniek, licht, datacommunicatie, installatiematerialen, sanitair, verwarming en klimaattechniek. Vanuit 37 vestigingen en met meer dan 2 miljoen artikelen in hun bestand helpen ze bedrijven in de installatiebranche en industrie elke dag verder. Als ‘De Mogelijkmakers’ zetten ze alles op alles om uw uitdagingen te realiseren. Met professionals die gaan voor kansrijke ideeën, oplossingen en innovaties.

Over Ultima B.V.:

Ultima is opgericht in 1997 en produceert hoogwaardige slaapsystemen. In de loop der jaren hebben zij met vele innovaties de slaapsystemen steeds verder geperfectioneerd. Veel van hun ontwikkelingen komen tot stand door een intensieve samenwerking met hun dealers. Ultima kan ieder bed, boxspring en matras naar de persoonlijke wens van de klant produceren.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting, partner in Dynamis, wenst alle nieuwe huurders veel succes op de nieuwe locatie en wij bedanken verhuurder voor de prettige samenwerking bij de totstandkoming van deze verhuur.

Wenst u ook uw bedrijfspand succesvol te verhuren of te verkopen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking op telefoonnummer 078-6144333 of stuur een e-mail naar drechtsteden@ooms.com.

Logistiek bedrijfscomplex volledig verhuurd aan de Nijverheidstraat 2-4 te Strijen
Dennis Dekker
Neem contact op met Dennis

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Herentals, 30 oktober 2023 - Heylen Warehouses, een toonaangevende langetermijn-investeerder in “state of the art” logistiek en industrieel vastgoed, is verheugd de...
Primaned huurt kantoorruimte in Fascinatio Boulevard 552 te Capelle aan den IJssel

Primaned huurt kantoorruimte in Fascinatio Boulevard 552 te Capelle aan den IJssel

Begin oktober heeft Primaned een langjarige overeenkomst gesloten voor ca. 565 m² kantoorruimte in gebouw Five Twenty Two aan de Fascinatio Boulevard 522 in Capelle aan den...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie