Titan Containers B.V. sluit langdurige huurovereenkomst af aan de Boonsweg 18 B te Heinenoord.

Titan Containers B.V. sluit langdurige huurovereenkomst af aan de Boonsweg 18 B te Heinenoord.

Geschreven door Robbin Kroesbergen op 7 januari 2021

P E R S B E R I C H T

Rotterdam, Januari 2021 Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V.

Per 1 januari jl. heeft Titan Containers B.V. een langdurige huurovereenkomst afgesloten voor ca. 420 m2 bedrijfsruimte en ca 11.200 m2 verhard buitenterrein aan de Boonsweg 18 B te Heinenoord.

Het gehuurde zal worden gebruikt ten behoeve van de inkoop, verkoop, verhuur, opslag, import, export, self-storage en reparatie van containers.

Titan Containers maakt onderdeel uit van de Titan Groep en behoort tot de grootste privé ondernemingen in de lokale container markt van Europa. In 1987 begon Titan haar container activiteiten in Denemarken en nu meer dan 30 jaar later breidt het netwerk van Titan bedrijven en partners nog steeds verder uit. Men heeft regionale kantoren in inmiddels 5 continenten en samen met hun partners zijn ze in staat volledige service te verlenen. Inmiddels is Titan in meer dan 36 landen wereldwijd actief.

Wij wensen de huurder veel succes op deze nieuwe locatie.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. uit Rotterdam (Partner in Dynamis Logistiek) begeleidde de transactie namens de verhuurder en Van Leeuwen Makelaardij begeleidde de transactie namens de huurder.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie