Stichting Tulp Medisch Centrum huurt een commerciële ruimte aan de Laan van Walburg 4 te Zwijndrecht!

Geschreven door Liesbeth Baris op 25 april 2022

Onlangs heeft de oplevering van de commerciële ruimte aan de Laan van Walburg 4 te Zwijndrecht plaatsgevonden. De ruimte omvat ca. 209 m2 commerciële ruimte op de begane grond en zal worden gebruikt als een kantoor- en praktijkruimte ten behoeve van medische / (poli-) klinische dagbehandelingen.

Over Stichting Tulp Medisch Centrum:

Tulp Medisch Centrum is volledig gefocust op het leveren van de best mogelijke chirurgische zorg in Nederland als het gaat om niet ingewikkelde maar veel voorkomende aandoeningen. Voor deze aandoeningen zijn er vaak lange wachttijden in de reguliere ziekenhuizen, die zich steeds meer op complexe zorg moeten focussen. Ook voelen patiënten en zorgverleners zich toenemend een nummer in plaats van een individu. Daarom bieden Stichting Tulp Medisch Centrum vergoede, chirurgische zorg, met de best mogelijke ervaring voor haar patiënten, door gemotiveerde en ervaren zorgverleners in een kleinschalige setting.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting, partner in Dynamis, trad in deze op namens verhuurder M7 Real Estate Netherlands B.V. Ook bedanken wij Bernard Lindthorst en Simon Becker van Parc Makelaars voor de prettige samenwerking! Wij wensen Ulas Biter van Stichting Tulp Medisch Centrum veel succes op de nieuwe locatie!

Wenst u ook uw bedrijfspand succesvol te verhuren of te verkopen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking op telefoonnummer 078-6144333 of stuur een e-mail naar drechtsteden@ooms.com.

Stichting Tulp Medisch Centrum huurt een commerciële ruimte aan de Laan van Walburg 4 te Zwijndrecht!
Liesbeth Baris
Neem contact op met Liesbeth

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

De Burstone Group (voormalig UREP) heeft onlangs 21.000 m² verhuurd aan de Bosporusstraat op de Maasvlakte in Rotterdam. De overeenkomst betreft een langjarige overeenkomst met...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie