Start verkoop voormalig kerkelijk- en zalencentrum ProRege

Geschreven door Caroline Sanders op 26 oktober 2022

Het object van ca. 1.064 m² is gelegen aan de Oudedijk 113 te Rotterdam-Kralingen.

De verkoop verloopt via een openbare procedure met inschrijving met als sluitingsdatum donderdag 1 december a.s. 12:00 uur en geschiedt onder uitdrukkelijk voorbehoud van finale-/bestuurlijke goedkeuring van de directie van verkoper.

Heeft u belangstelling en wil u toegang tot de digitale dataroom, schrijf u in door een mail te sturen naar beleggingen@ooms.com.

In verband met de gekozen verkoopprocedure hebben wij voor kandidaat kopers meerdere vaste kijkmomenten georganiseerd, te weten:

1 november a.s. 10:00-12:00 uur
3 november a.s. 12:00-14:00 uur

Download hier het informatiememorandus voor meer informatie.

Start verkoop voormalig kerkelijk- en zalencentrum ProRege
Caroline Sanders
Neem contact op met Caroline

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

De Burstone Group (voormalig UREP) heeft onlangs 21.000 m² verhuurd aan de Bosporusstraat op de Maasvlakte in Rotterdam. De overeenkomst betreft een langjarige overeenkomst met...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie