Start verkoop rij nog te renoveren woningen
Start verkoop rij nog te renoveren woningen

Start verkoop rij nog te renoveren woningen

Geschreven door Caroline Sanders op 24 maart 2023

In opdracht van de Gemeente Rotterdam zijn wij gestart met de verkoop van een rij nog te renoveren woningen aan de Burgemeester Roosstraat 25-35 te Rotterdam.

De verkoop verloopt via een openbare procedure met inschrijving met als sluitingsdatum maandag 22 mei a.s.| 12:00 uur en geschiedt onder uitdrukkelijk voorbehoud van finale-/bestuurlijke goedkeuring van de Gemeente Rotterdam.

De procedure staat open voor coöperatieve woonverenigingen (mits zij voldoen aan de uitvraag, zie brochure), ontwikkelaars en overige belangstellenden.

Belangstellenden kunnen met een e-mail naar beleggingen@ooms.com toegang krijgen tot een digitale dataroom waar documentatie is opgenomen die voor een kandidaat koper relevant is om zijn of haar beslissing op te baseren.

Download hier het informatiememorandus voor meer informatie.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie