Start verkoop Posweg 251 te Hoogvliet Rotterdam

Geschreven door Caroline Sanders op 5 mei 2023

In opdracht van de Gemeente Rotterdam zijn wij gestart met de verkoop van een perceel grond met daarop een te slopen voormalige school. De locatie leent zich goed voor sloop/nieuwbouw van een klein woningproject. Het object heeft twee fronten zowel aan de Posweg als aan de achterzijde. Het vigerende bestemmingsplan voorziet al in wonen.

De verkoop geschiedt via een openbare verkoop bij inschrijving (sluitingsdatum 1 september a.s. 12.00 uur) en onder uitdrukkelijk voorbehoud van finale-/bestuurlijke goedkeuring van de Gemeente Rotterdam.

Op donderdag 6 juli a.s. 10.00-12.00 uur en dinsdag 11 juli a.s. 12.00-14.00 uur wordt de mogelijkheid geboden het object te bezichtigen.

Download hier de brochure voor meer informatie met betrekking tot de verkoopprocedure.

Start verkoop Posweg 251 te Hoogvliet Rotterdam
Nils van den Berg
Neem contact op met Nils

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

De Burstone Group (voormalig UREP) heeft onlangs 21.000 m² verhuurd aan de Bosporusstraat op de Maasvlakte in Rotterdam. De overeenkomst betreft een langjarige overeenkomst met...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie