Snel weten wat je huis waard is? Vraag een gratis waardebepaling aan

Geschreven door Leonie de Wit op 16 oktober 2023

Soms stuit je plotseling op dat ene droomhuis dat je hart sneller doet kloppen en je verbeelding in vuur en vlam zet. Maar al snel rijzen er vragen in je op. Kun je je die droomwoning wel veroorloven? De huidige vastgoedmarkt is in constante beweging, wat is jouw huis eigenlijk waard? Gelukkig hoef je niet in het duister te tasten. Bij Ooms kun je een gratis waardebepaling aanvragen, en binnenkort weet je precies wat jouw huis waard is.

Wat houdt een waardebepaling in?
Een waardebepaling is een professionele inschatting van de verkoopprijs van je woning, uitgevoerd door een deskundige NVM-makelaar. Deze waarde wordt bepaald op basis van verschillende factoren; zoals de staat van je huis, de oppervlakte van je woonruimte, de ligging in de straat en wijk, maar ook op basis van recente prijsontwikkelingen op de lokale huizenmarkt en voorspellingen voor de toekomstige marktontwikkelingen.

Is dit het moment om te verkopen?
Nu vraag je je misschien af of dit wel het juiste moment is om je woning te verkopen, gezien de berichten in de kranten over de schommelende huizenmarkt. We begrijpen je twijfels, maar er zijn geen doorslaggevende redenen om niet in actie te komen. Hoewel huizenprijzen in het algemeen fluctueren, geldt dit niet voor elke gemeente en type woning. Bovendien speelt het energielabel een steeds belangrijkere rol in de huidige markt. Je kunt zelfs overwegen om je woning eerst te verduurzamen voordat je tot verkoop overgaat. Gelukkig hoef je deze afwegingen niet alleen te maken, want onze ervaren NVM-makelaars staan klaar om je te adviseren.

Weten waar je aan toe bent
Overweeg je om je huis te verkopen? Dan nodigen we je van harte uit om persoonlijk met ons kennis te maken. We komen graag bij je langs om jouw woning te beoordelen en een nauwkeurige waardebepaling uit te voeren. Tijdens dit persoonlijke gesprek kun je niet alleen een realistische inschatting van de waarde verwachten, maar krijg je ook uitgebreid advies. Belangrijk om te weten is dat dit gesprek geheel kosteloos en vrijblijvend is. Waar wacht je nog op? Vraag nu hier jouw gratis waardebepaling aan.

Snel weten wat je huis waard is? Vraag een gratis waardebepaling aan
Leonie de Wit
Neem contact op met Leonie

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Richard Berkhout kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms Makelaars

Leer Richard Berkhout kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms Makelaars

Een voorstellen... In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat...
Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn...
Bekijk overzicht