Samenwerkende zorgpartijen sluiten huurovereenkomst voor ca. 1.200 m² in Mainland Offices aan het Vasteland 10-40 te Rotterdam

Samenwerkende zorgpartijen sluiten huurovereenkomst voor ca. 1.200 m² in Mainland Offices aan het Vasteland 10-40 te Rotterdam

Geschreven door Sjoerd Preesman op 7 januari 2022

Een samenwerking van vier zorgpartijen heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor de huur van ca. 1.200 m² aan het Vasteland 22. Het ‘zorgcentrum’ bestaat uit een uitbreiding van DC Klinieken en daarnaast een toevoeging van Jans Huisartsen, Fysiotherapiepraktijk Metodiq , Apotheek Vasteland.

Mainland Offices is een bedrijfsverzamelgebouw en prominent gelegen naast de Erasmusbrug.
Door de uitstekende bereikbaarheid en zichtbaarheid van het gebouw is het een goede locatie voor tal van kantoorgebruikers en zorg-gerelateerde en maatschappelijke gebruikers.

DC Klinieken , Jans Huisartsen, Fysiotherapiepraktijk Metodiq en Apotheek Vasteland zullen in Q1-Q2 2022 de deuren openen van het nieuwe zorgcentrum in het gebouw. Het zorgcentrum is goed toegankelijk middels een publiekvriendelijke entree op straatniveau.

Ook interesse om uw kantoor te huisvesten in Mainland Offices? Dat kan, er zijn nog enkele ruimtes beschikbaar voor de verhuur.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (partner in Dynamis) trad in collegiale samenwerking met Parc Makelaars op namens verhuurder AEW.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie