’s-Gravenweg 347-C kan een plek zijn waar al jouw dromen werkelijkheid worden!

’s-Gravenweg 347-C kan een plek zijn waar al jouw dromen werkelijkheid worden!

Geschreven door Alison Slootweg op 5 mei 2022

Aan de ’s-Gravenweg wordt het nieuwbouwproject ‘Het Beste van Twee Werelden’ gerealiseerd. Dit project bestaat uit 6 vrijstaande villa’s die omgeven worden door veel groen, water en mooie knotwilgen en ook direct een verbinding geven tot Rotterdam.

Voor dit project heeft Architect Mark Graafland (eigenaar van Bureau Kroner Architecten) rekening gehouden met deze omgeving en de mooie, rijke historie van dit stukje van de ’s-Gravenweg, waar voorheen de voormalige Johannahoeve gevestigd was.

Tijdens het ontwerp van project ‘Het Beste van Twee Werelden’ is nauwkeurig gekeken naar de uitstraling en de sfeer, met een verwijzing naar vroeger en tegelijkertijd met een landelijk en luxe ontwerp van deze tijd. Ook staat duurzaamheid hoog op het prioriteitenlijstje. De villa’s bevatten ieder een warmtepomp, zonnepanelen en warmte terugwin units waardoor het een zeer energiezuinig geheel blijft.

’s-Gravenweg 347 C

In dit project is ’s-Gravenweg 347 C nog beschikbaar! Deze villa kan geheel naar eigen wens worden uitgevoerd en afgewerkt. De woning bevat twee woonlagen en heeft drie slaapkamers.
De achtergevel van de woning en de extra brede tuin liggen op het zuidwesten. De bestaande knotwilgen blijven behouden langs de kant van het water. Ze geven de plek het typische open polderkarakter! ’s-Gravenweg 347 C heeft een eigen dak- en funderingsconstructie die geschakeld is met buurpand ’s-Gravenweg 347 D. Hierdoor wordt een mooi ensemble gecreëerd.

De kavel is 762m² groot en een deel hiervan wordt ingericht als een mandelig erf, waarover de andere bewoners van het nieuwbouwproject bij hun woning kunnen komen. Ook is er genoeg parkeergelegenheid rondom de woning. Doordat de woning recht van overpad heeft, is het de verantwoordelijkheid van alle bewoners van project Het Beste van Twee Werelden om het erf goed te onderhouden.
Verder wordt de woning aangeboden met de maximaal mogelijke vergunningsvrije uitbouw. Hierdoor heeft de woning veel ruimte en is er qua indeling veel mogelijk!

Bekijk alvast de video voor een impressie: https://bit.ly/3scinFY

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over ’s-Gravenweg 347 C? Neem dan contact op met Ooms Capelle aan den IJssel. Je kunt ons bereiken via capelle@ooms.com of bel 010-4501177.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie