Run op kavels op duurzaam bedrijventerrein Distripark in Dordrecht

Run op kavels op duurzaam bedrijventerrein Distripark in Dordrecht

Het nieuwe logistieke bedrijventerrein in Dordrecht, Distripark, is op het moment volop in ontwikkeling. Sinds de uitgifte van de grond in de eerste fase, zijn er al een aantal partijen geland op dit terrein en er zijn zelfs al partijen die zich hebben gemeld voor kavels in fase 2. De populariteit is niet voor niks. En er is nog ruimte beschikbaar!

Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting is daarbij betrokken namens Dylan Steel en ELCEE. Twee mooie partijen die hun intrek nemen in een gloednieuw pand op Distripark. Er is nog een logistieke bedrijfsruimte beschikbaar van ca. 8.322 m2 in combinatie met een nader te bepalen hoeveelheid mezzanine. De unit kan indien gewenst ook nog in twee delen worden opgesplitst. De omvang van het kantoor kan in onderling overleg worden bepaald, aan de hand van uw wensen. De kantoorruimte kan indien gewenst turn-key worden opgeleverd.

Distripark Dordrecht: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie
Het totale oppervlak van het nieuwe terrein bedraagt ca. 67 hectare, waar een duurzame ontwikkeling mogelijk is. Duurzaamheid, kwaliteit en innovatie staan voorop bij de ontwikkeling van dit logistieke terrein. Het moet een prettig en dynamisch gebied worden met veel groen en een uitstekende bereikbaarheid.

Vestigen op Distripark iets voor uw bedrijf?
De laatste bedrijfsruimte is voor verhuur beschikbaar. Download hier de brochure. Interesse? Neem dan gerust contact op met Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn u uiteraard graag van dienst en begeleiden u van A tot Z in dit traject.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie