Robey Sportswear huurt kantoor in Rotterdam én loods in Dordrecht dankzij Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting

Robey Sportswear huurt kantoor in Rotterdam én loods in Dordrecht dankzij Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting

Geschreven door Sjoerd Preesman op 21 februari 2022

Een nieuw hoofdkantoor in Rotterdam én een nieuwe opslaglocatie in Dordrecht. En dat binnen een mum van tijd. Het bekende sportmerk Robey heeft een huurovereenkomst getekend voor ca. 550 m² aan kantoor en showroomruimte in het gemeentelijk monument aan de Sint Jobsweg 30 te Rotterdam. Daarnaast heeft Robey óók een nieuwe opslaglocatie gehuurd op Distripark Dordrecht via Ooms Makelaars bedrijfshuisvesting in Dordrecht. ‘Een één-tweetje binnen het netwerk van Ooms noemen we dat, aldus vastgoedadviseur Sjoerd Preesman.

Robey is een merk met een indrukwekkende historie. In de jaren zestig, zeventig en tachtig drukte Robey een geheel eigen stempel op het sportlandschap in Nederland. Oprichter Pieter Robey had de droom om een eigen sportmerk op te bouwen en startte daarom Robey in 1947. (Rotterdam + Bey) [ro-bei]. Inmiddels is Robey Sportswear onder andere bekend als kledingleverancier van diverse voetbalclubs in het betaalde voetbal. Zo voetballen Sparta, Willem II, FC Groningen, Telstar, FC Den Bosch en FC Volendam in Robey kleding.

Vanwege de groei en ambitie van Robey, was de kledingleverancier op zoek naar een nieuw hoofdkantoor. ‘Uiteraard in Rotterdam’, aldus Toine van den Berg namens Robey. ‘Via mijn netwerk ben ik bij Sjoerd Preesman terechtgekomen, van Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting. We hebben onze wensen en eisen voorgelegd, waarna Sjoerd al vrij snel de optie aan de Sint Jobsweg aan ons voorstelde. We wisten vrijwel direct dat dit monumentale pand voldeed aan al onze wensen, het proces is dus heel soepel verlopen.’

Robey was tevens op zoek naar een nieuwe opslaglocatie en hebben dit te kennen gegeven aan Sjoerd: ‘Wij hebben meerdere vestigingen en ik heb deze vraag direct uitgezet bij mijn collega’s. Collega Dennis Dekker van Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting in Dordrecht gaf aan een mooi pand in verhuur te hebben op Distripark Dordrecht en Robey bleek de ideale kandidaat. Dankzij een mooi één-tweetje, om even in voetbaltermen te spreken, tussen de Ooms vestigingen Rotterdam en Dordrecht hebben we Robey Sportswear kunnen helpen met een nieuw hoofdkantoor én een nieuwe opslaglocatie. Dat laat de kracht van ons grote netwerk zien en de manier waarop we intern samenwerken’, aldus Sjoerd.

Robey verhuist in de loop van Q1 van 2022 met de opslagfaciliteit naar Distripark Dordrecht en betrekt het nieuwe hoofdkantoor aan de Sint-Jobsweg later dit jaar. ‘We zijn enorm tevreden over de prettige samenwerking met Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting en kijken er naar uit om de nieuwe locaties te betrekken, aldus Toine van den Berg van Robey.

Ben u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf?
Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting verbindt vraag en aanbod op het gebied van vastgoed. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze vastgoedadviseurs.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie