Reppel Vastgoed koopt logistiek bedrijfscomplex aan de Nijverheidstraat 2-4 te Strijen

Reppel Vastgoed koopt logistiek bedrijfscomplex aan de Nijverheidstraat 2-4 te Strijen

Geschreven door Julia Huisman op 3 november 2021

Onlangs heeft de overdracht plaatsgevonden van een volledig verhuurd logistiek bedrijfscomplex aan de Nijverheidstraat 2-4 te Strijen.

Het complex omhelst in zijn totaliteit ca. 14.500 m2 logistieke bedrijfsruimte en ca. 700 m2 kantoorruimte. Het complex is gelegen op een perceel van 18.540 m2 en is volledig verhuurd aan een viertal verschillende huurders.

Reppel Vastgoed heeft het complex gekocht om toe te voegen aan diens eigen portefeuille.

Over Reppel Vastgoed:

Reppel Vastgoed ontwikkelt, koopt, verkoopt, renoveert en beheert kantoor- en bedrijfspanden in de regio Drechtsteden en de Randstad. Kenmerkend voor Reppel Vastgoed bij het kopen en in beheer nemen van nieuwe aankopen, is dat de nieuwe acquisities direct aangepast worden aan de huidige eisen op het gebied van esthetica, bouwkundige kwaliteit en technische installaties. Reppel Vastgoed heeft daarmee als doel om de nieuwe aankopen vervolgens weer succesvol te verhuren, dan wel met de zittende huurders nieuwe langlopende huurcontracten af te sluiten.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting, partner in Dynamis, trad in deze op namens verkoper, een particuliere belegger.

Wenst u ook uw bedrijfspand succesvol te verhuren of te verkopen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking op telefoonnummer 078-6144333 of stuur een e-mail naar drechtsteden@ooms.com.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie