Redwood Fulfilment huurt Logistics Center Hoeksche Waard te Heinenoord

Geschreven door Vincent Keiman op 1 februari 2023

De Rotterdamse logistieke organisatie Redwood Fulfilment heeft recentelijk een langjarige huurovereenkomst gesloten met Necron Group AG voor het Logistics Center Hoeksche Waard te Heinenoord.

Het zeer moderne en duurzame gebouw, met een BREEAM Excellent certificering, zal dit jaar worden opgeleverd. Aan De Stegge uit Twello is verantwoordelijk voor de realisatie. Het duurzame complex heeft een totaaloppervlak van ca. 13.561 m². Het warehouse voldoet aan alle moderne en hoogwaardige gebruikerseisen.

Erwin Regtvoort van Redwood Fulfilment:
“Het nieuwe distributiecentrum in Heinenoord past bij de toekomst van onze organisatie. Wij zijn een modern, flexibel en innovatief bedrijf en het Logistics Center Hoeksche Waard sluit daarbij aan.”

Redwood Fulfilment is een logistiek en e-commerce fulfilment bedrijf gevestigd in Nederland. Het bedrijf biedt een scala aan diensten, waaronder warehousing, orderverwerking en pick and pack werkzaamheden.

Daarnaast bieden ze aanvullende diensten zoals voorraadbeheer en kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat de producten van hun klanten snel en nauwkeurig bij hun klanten worden afgeleverd. De kracht van de organisatie komt voort uit de flexibiliteit die in het D.N.A. van het bedrijf zit.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting, partner in Dynamis logistiek, trad in deze transactie op namens verhuurder Necron, in collegiale samenwerking met CBRE Netherlands. Wij wensen Redwood Fulfilment veel succes met de nieuwe locatie en danken alle partijen voor de prettige samenwerking.

Over Necron Group AG
Necron is een in Zwitserland gevestigde private vastgoed investerings- en ontwikkelingsmaatschappij met projecten in ontwikkeling in meerdere Europese landen. Necron ontwikkelt kwalitatief hoogwaardig en investment grade logistiek vastgoed op multimodale locaties binnen Europa onder moderne architectuur en met inachtneming van de laatste duurzaamheidseisen. Necron’s bestaande portefeuille en ontwikkel pipeline overschrijdt een waarde van EUR 2,5 miljard. Naast logistiek is Necron actief op het gebied van het realiseren van vastgoedprojecten op het gebied van gezondheidszorg en hospitality, hiervoor is inmiddels ook een pipeline aan projecten beschikbaar.

Redwood Fulfilment huurt Logistics Center Hoeksche Waard te Heinenoord
Vincent Keiman
Neem contact op met Vincent

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

De Burstone Group (voormalig UREP) heeft onlangs 21.000 m² verhuurd aan de Bosporusstraat op de Maasvlakte in Rotterdam. De overeenkomst betreft een langjarige overeenkomst met...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie