Raeger huurt ca. 1.500 m² kantoorruimte aan de Fascinatio Boulevard 622 te Capelle aan den IJssel

Recentelijk heeft Raeger Autismecentrum een huurovereenkomst getekend voor ca. 1.500 m² kantoorruimte op de begane grond en 1e verdieping van het multi-tenant kantoorgebouw aan de Fascinatio Boulevard 622 te Capelle aan den IJssel. Naast het kantoor worden er ook 30 parkeerplaatsen gehuurd. Met de komst van Raeger is het gebouw per 1 mei 2021 volledig verhuurd.

Over Raeger:

Raeger Autismecentrum is een behandel- en begeleidingscentrum voor kinderen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) of een vermoeden daartoe. Raeger een organisatie die gelooft dat ieder kind zich kan ontwikkelen en dat ieder kind een bijdrage kan leveren aan de maatschappij.

Peggy-Ann Clarck, directeur Raeger; “Met het openen van een nieuwe locatie in Capelle van den IJssel kunnen we onze zorg en behandelingen voor kinderen met autisme verder vormgeven. We zijn erg blij met de nieuwe locatie en zien uit naar de verhuizing.”

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (Partner in Dynamis) trad op namens een door Compact Real Estate Services vertegenwoordigde particuliere belegger.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

De Burstone Group (voormalig UREP) heeft onlangs 21.000 m² verhuurd aan de Bosporusstraat op de Maasvlakte in Rotterdam. De overeenkomst betreft een langjarige overeenkomst met...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie