Raeger huurt ca. 1.500 m² kantoorruimte aan de  Fascinatio Boulevard 622 te Capelle aan den IJssel

Raeger huurt ca. 1.500 m² kantoorruimte aan de Fascinatio Boulevard 622 te Capelle aan den IJssel

Geschreven door Sjoerd Preesman op 24 februari 2021

Recentelijk heeft Raeger Autismecentrum een huurovereenkomst getekend voor ca. 1.500 m² kantoorruimte op de begane grond en 1e verdieping van het multi-tenant kantoorgebouw aan de Fascinatio Boulevard 622 te Capelle aan den IJssel. Naast het kantoor worden er ook 30 parkeerplaatsen gehuurd. Met de komst van Raeger is het gebouw per 1 mei 2021 volledig verhuurd.

Over Raeger:

Raeger Autismecentrum is een behandel- en begeleidingscentrum voor kinderen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) of een vermoeden daartoe. Raeger een organisatie die gelooft dat ieder kind zich kan ontwikkelen en dat ieder kind een bijdrage kan leveren aan de maatschappij.

Peggy-Ann Clarck, directeur Raeger; “Met het openen van een nieuwe locatie in Capelle van den IJssel kunnen we onze zorg en behandelingen voor kinderen met autisme verder vormgeven. We zijn erg blij met de nieuwe locatie en zien uit naar de verhuizing.”

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (Partner in Dynamis) trad op namens een door Compact Real Estate Services vertegenwoordigde particuliere belegger.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie