ProDelta verhuurt ruim 5000 m² warehouse en 400 m² kantoorruimte aan Cargo Terminal Gadering

Geschreven door Robbin Kroesbergen op 7 januari 2021

P E R S B E R I C H T

Rotterdam, Januari 2021 – Ooms makelaars Bedrijfshuisvesting B.V.

Onlangs heeft ProDelta ruim 5000 m² warehouse en 400 m² kantoorruimte verhuurd aan Cargo Terminal Gadering. Per 1 maart huurt SCC Bevrachting ruim 3000 m² warehouse en circa 400 m² kantoor aan de Propaanweg.

Het betreft een modern logistiek complex gelegen aan de Propaanweg 75 te Rotterdam. CTG is al reeds 13 jaar huurder bij ProDelta en is in die tijd gegroeid van circa 4000 m² warehouse naar momenteel ruim 30.000 m². Cargo Terminal Gadering is een onderdeel van CTG beheer, waar zowel Cargo Terminal Gadering als CTG-Logistics deel van uitmaken. Cargo Terminal Gadering B.V. verzorgt o.a. het containertransport en het lossen en laden van containers en trailers.

SCC is een allround logistiek dienstverlener actief op het gebied van transporten, containeroverslag, opslag en verschillende logistieke concepten. SCC is gevestigd in Rotterdam, Bremen, Hamburg en Ludwigshafen en reeds 10 jaar actief in Nederland.

Deze transactie is mogelijk gemaakt door Ooms Makelaars bedrijfshuisvesting BV (partner in Dynamis Logistiek)

ProDelta verhuurt ruim 5000 m² warehouse en 400 m² kantoorruimte aan Cargo Terminal Gadering
Jeroen van der Meer
Neem contact op met Jeroen

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Herentals, 30 oktober 2023 - Heylen Warehouses, een toonaangevende langetermijn-investeerder in “state of the art” logistiek en industrieel vastgoed, is verheugd de...
Primaned huurt kantoorruimte in Fascinatio Boulevard 552 te Capelle aan den IJssel

Primaned huurt kantoorruimte in Fascinatio Boulevard 552 te Capelle aan den IJssel

Begin oktober heeft Primaned een langjarige overeenkomst gesloten voor ca. 565 m² kantoorruimte in gebouw Five Twenty Two aan de Fascinatio Boulevard 522 in Capelle aan den...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie