Procentec huurt nieuw kantoor aan de Vlasmarkt 1 te Rotterdam

Procentec huurt nieuw kantoor aan de Vlasmarkt 1 te Rotterdam

Geschreven door Sjoerd Preesman op 27 januari 2020

Procentec heeft onlangs een huurovereenkomst getekend voor de huur van ca. 1.000 m² kantoorruimte in het rijksmonument 'HUF-pand' aan de Vlasmarkt 1 te Rotterdam. Daarnaast huurt Procentec 10 parkeerplaatsen in parkeergarage ‘De Hofdame’. Met de komst van Procentec naar het spraakmakende pand aan de Vlasmarkt 1 is het gebouw per maart 2020 volledig verhuurd.

Over Procentec
Procentec is een onafhankelijk Nederlands bedrijf dat innovatieve oplossingen, opleidingen en consultancy levert aan de industriële automatiseringsmarkt. De primaire focus ligt op de ontwikkeling en productie van automatiseringsproducten.

Pieter Barendrecht CEO Procentec: 'Met de verhuizing van Wateringen naar de nieuwe locatie in Rotterdam, vestigen we ons in een dynamische omgeving, waarbij we de ambities met het bedrijf verder kunnen uitrollen en nieuw talent kunnen aantrekken'.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (Partner in Dynamis) trad, in collegiale samenwerking met Parc Makelaars, op namens de verhuurder Arioso Netherlands AG.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie