Procentec huurt nieuw kantoor aan de Vlasmarkt 1 te Rotterdam

Procentec heeft onlangs een huurovereenkomst getekend voor de huur van ca. 1.000 m² kantoorruimte in het rijksmonument 'HUF-pand' aan de Vlasmarkt 1 te Rotterdam. Daarnaast huurt Procentec 10 parkeerplaatsen in parkeergarage ‘De Hofdame’. Met de komst van Procentec naar het spraakmakende pand aan de Vlasmarkt 1 is het gebouw per maart 2020 volledig verhuurd.

Over Procentec
Procentec is een onafhankelijk Nederlands bedrijf dat innovatieve oplossingen, opleidingen en consultancy levert aan de industriële automatiseringsmarkt. De primaire focus ligt op de ontwikkeling en productie van automatiseringsproducten.

Pieter Barendrecht CEO Procentec: 'Met de verhuizing van Wateringen naar de nieuwe locatie in Rotterdam, vestigen we ons in een dynamische omgeving, waarbij we de ambities met het bedrijf verder kunnen uitrollen en nieuw talent kunnen aantrekken'.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (Partner in Dynamis) trad, in collegiale samenwerking met Parc Makelaars, op namens de verhuurder Arioso Netherlands AG.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Aangehuurd l ca. 18.000 m² buitenterrein te Raamdonksveer

Aangehuurd l ca. 18.000 m² buitenterrein te Raamdonksveer

Een internationale logistieke organisatie heeft ca. 18.000 m² aan verhard buitenterrein gehuurd in Raamdonksveer. Het terrein in Raamdonksveer zal worden gebruikt voor de opslag van...
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Bekijk overzicht