Pro Industry huurt kantoorruimte aan Fascinatio Boulevard 622, Capelle aan den IJssel
Pro Industry huurt kantoorruimte aan Fascinatio Boulevard 622, Capelle aan den IJssel

Pro Industry huurt kantoorruimte aan Fascinatio Boulevard 622, Capelle aan den IJssel

Geschreven door Sjoerd Preesman op 20 december 2011

PERSBERICHT

PRO INDUSTRY HUURT KANTOORRUIMTE
AAN FASCINATIO BOULEVARD 622, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Pro Industry heeft deze week een huurovereenkomst getekend voor de huur van
ca. 1.800 m² in het kantoorgebouw aan de Fascinatio Boulevard 622 te Capelle aan den IJssel.

Pro Industry is het specialistisch uitzendbureau voor de procesindustrie en marktleider in Nederland. De succesvolle onderneming bestaat dit jaar 18 jaar en heeft op dit moment 17 vestigingen en verhuisd per januari 2020 van de Goudsesingel 4 te Rotterdam naar het moderne kantoorgebouw aan de Fascinatio Boulevard 622 te Capelle aan den IJssel.

“Pro Industry; Met de verhuizing naar de nieuwe locatie, kunnen we de expansiemogelijkheden voor de komende jaren een verder vervolg geven, we zijn erg blij met onze nieuwe plek.”

Het kantoorgebouw wat per januari 2020 voor de verhuur beschikbaar zou komen, is door de komst van Pro Industry naar het gebouw direct weer voor 60% gevuld. Voor de verhuur zijn nog de 1e verdieping (810 m²) en begane grond (815 m²) beschikbaar.

Fascinatio Boulevard 622 te Capelle aan den IJssel is een multi tenant kantoor gelegen aan de rand van Rotterdam, te Capelle aan den IJssel. Het gebouw heeft een unieke ligging, beschikt over een energielabel A, en kent een kwalitatief opleveringsniveau met grote kantoorvloeren van ca. 800 m². Door de grote vloeroppervlaktes zijn deze erg flexibel, efficiënt en naar eigen wens in te delen. Deelverhuur is mogelijk per verdieping.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (Partner in Dynamis) trad op namens verhuurder, het beheer is in handen van Compact Real Estate Services B.V., De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad tijdens dit traject op namens Pro Industry.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie