AANGEHUURD l Eemhavenweg 131, Rotterdam

Geschreven door Vincent Keiman op 25 januari 2024

Een internationale logistieke organisatie heeft ca. 22.000 m² aan buitenterrein gehuurd van DHG in de Rotterdamse Waalhaven. Het terrein zal worden gebruikt voor de opslag van elektrische auto’s. Eerder was het terrein langjarig in gebruik als container depot. Door de enorme vraag naar electrische auto's is er een tijdelijke vraag voor de opslag en verdere distributie. Op het terrein kunnen circa 700 auto's worden geparkeerd.

Herontwikkeling Eemhavenweg
De beslissing om dit terrein tijdelijk te verhuren komt voort uit DHG’s strategie om het gebied te herontwikkelen. Per 1 juli 2024 zal DHG beginnen met de grootschalige herontwikkeling van het terrein, van in totaal ruim acht hectare, op de kop van de Eemhavenweg. Het terrein is gelegen op de kop van de Eemhaven direct aan de Nieuwe Maas en de Werkhaven. De locatie is goed bereikbaar via de A15, de Waalhavenweg en de Eemhavenweg. In de nabijheid liggen het Distripark Botlek, de voormalige ECT Home Terminal en de Delta Terminal.

Bij deze transactie heeft Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting opgetreden namens de nieuwe huurder.

Sven Poeisz & Hans van Driel, bedankt voor de fijne samenwerking!

AANGEHUURD l Eemhavenweg 131, Rotterdam
Vincent Keiman
Neem contact op met Vincent

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

De Burstone Group (voormalig UREP) heeft onlangs 21.000 m² verhuurd aan de Bosporusstraat op de Maasvlakte in Rotterdam. De overeenkomst betreft een langjarige overeenkomst met...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie