People 21 huurt ca. 2.000 m² kantoorruimte aan de Westfrankelandsedijk 7 te Schiedam

Uitzendorganisatie People 21 heeft onlangs een huurovereenkomst getekend voor de huur van het volledige kantoorgebouw gelegen aan de Westfrankelandsedijk 7 te Schiedam. Het kantoorgebouw omvat ca. 2.000 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond, 1e en 2e verdieping en 75 parkeerplaatsen.

People 21 is een holding van succesvolle en gezonde uitzendlabels en een vastgoedlabel dat staat voor het uitzenden van veelal praktisch opgeleid personeel, met focus op hoge medewerkerstevredenheidsgraad en kwalitatieve huisvesting.

Bart Legierse namens People 21 licht de verhuizing toe: “Met de verhuizing naar de Westfrankelandsedijk in Schiedam zetten we een grote stap voorwaarts. We waren al een tijdlang op zoek naar een geschikte locatie voor People 21. Met de nieuwe locatie hebben we een aantrekkelijke ruimte gevonden om onze business verder uit te breiden en onze relaties te ontvangen.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (Partner in Dynamis) trad op namens de verhuurder Vrijvast.
People 21 Services werd bijgestaan door Ros vastgoedadviseurs.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
De heer S.G. (Sjoerd) Preesman / s.preesman@ooms.com

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Aangehuurd l ca. 18.000 m² buitenterrein te Raamdonksveer

Aangehuurd l ca. 18.000 m² buitenterrein te Raamdonksveer

Een internationale logistieke organisatie heeft ca. 18.000 m² aan verhard buitenterrein gehuurd in Raamdonksveer. Het terrein in Raamdonksveer zal worden gebruikt voor de opslag van...
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Bekijk overzicht