People 21 huurt ca. 2.000 m² kantoorruimte  aan de Westfrankelandsedijk 7 te Schiedam

People 21 huurt ca. 2.000 m² kantoorruimte aan de Westfrankelandsedijk 7 te Schiedam

Geschreven door Sjoerd Preesman op 9 november 2022

Uitzendorganisatie People 21 heeft onlangs een huurovereenkomst getekend voor de huur van het volledige kantoorgebouw gelegen aan de Westfrankelandsedijk 7 te Schiedam. Het kantoorgebouw omvat ca. 2.000 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond, 1e en 2e verdieping en 75 parkeerplaatsen.

People 21 is een holding van succesvolle en gezonde uitzendlabels en een vastgoedlabel dat staat voor het uitzenden van veelal praktisch opgeleid personeel, met focus op hoge medewerkerstevredenheidsgraad en kwalitatieve huisvesting.

Bart Legierse namens People 21 licht de verhuizing toe: “Met de verhuizing naar de Westfrankelandsedijk in Schiedam zetten we een grote stap voorwaarts. We waren al een tijdlang op zoek naar een geschikte locatie voor People 21. Met de nieuwe locatie hebben we een aantrekkelijke ruimte gevonden om onze business verder uit te breiden en onze relaties te ontvangen.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (Partner in Dynamis) trad op namens de verhuurder Vrijvast.
People 21 Services werd bijgestaan door Ros vastgoedadviseurs.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
De heer S.G. (Sjoerd) Preesman / s.preesman@ooms.com

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie