PAY.nl huurt ca. 600 m² kantoorruimte

PAY.nl heeft een nieuwe huurovereenkomst getekend voor ca. 600 m² kantoorruimte en 20 parkeerplaatsen gelegen in het zeer representatieve kantoorgebouw aan de Curieweg 19 te Spijkenisse.

Het pand is gelegen op een prominente zichtlocatie aan de rand van bedrijventerrein Molenwatering te Spijkenisse. In het gebouw is gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en vanaf de beschikbare verdiepingen heeft men een mooi uitzicht.

PAY.nl is de betaalprovider die dagelijks honderdduizenden betalingen voor ondernemers in de Benelux en daarbuiten in goede banen leidt. Door gebruikers volledig te ontzorgen op hetgebied van betalingsverkeer creëert PAY.nl als Payment Service Provider een soepele, snelle en veilige (ver)koopervaring. Online en offline. PAY.nl verwerkte het afgelopen kwartaal meer dan 2,5 miljard euro aan betalingsverkeer.

De heer Roeten, directeur en CTO bij PAY.nl

We zijn erg content met het huren van deze nieuwe locatie aan de Curieweg. Door de groei van het bedrijf waren we op zoek naar een geschikt en groter kantoor in Spijkenisse. Het is prettig dat nu de deal is gesloten, we ons weer volledig kunnen focussen op de groei en dagelijkse business van ons bedrijf’.

De heer Kruiniger (eigenaar van het object)

We zijn erg blij met de komst van PAY.nl naar ons pand. Naast dat we eigenaar zijn van het kantoorgebouw, houden we zelf ook kantoor in het gebouw waardoor het leuk is om vanaf 1 juni 2022 de nieuwe buren te verwelkomen!’

Ook interesse om uw bedrijf te huisvesten aan de Curieweg 19 te Spijkenisse? Dat kan, er zijn nog enkele verdiepingen beschikbaar voor de verhuur.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (partner in Dynamis) trad op namens de verhuurder.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Aangehuurd l ca. 18.000 m² buitenterrein te Raamdonksveer

Aangehuurd l ca. 18.000 m² buitenterrein te Raamdonksveer

Een internationale logistieke organisatie heeft ca. 18.000 m² aan verhard buitenterrein gehuurd in Raamdonksveer. Het terrein in Raamdonksveer zal worden gebruikt voor de opslag van...
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Bekijk overzicht