Parnassia Groep huurt ca. 1.100 m² aan Beetsstraat 5 te Oud-Beijerland

Vastgoed Beheer PG B.V. heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst getekend voor ca. 1.100 m² kantoorruimte en een ruim aantal parkeerplaatsen aan de Beetsstraat 5 te Oud-Beijerland. Het pand zal dienen als kantoorruimte en ontvangstruimte voor bezoekers, cliënten en medewerkers van Parnassia Groep. In de komende maanden zal het gebouw worden verduurzaamd en aangepast aan de toekomstige behoeften, zodat Parnassia eind dit jaar zijn intrek kan nemen.

Parnassia Groep is de grootste aanbieder van geestelijke gezondheidszorg (ggz) in Nederland.

De heer Frits Verschoor, namens de huurder, ligt toe:
"De Hoeksche Waard is voor ons een belangrijk verzorgingsgebied, en daarom waren we al geruime tijd op zoek naar een geschikt pand. Met de verhuizing naar Beetsstraat 5 hebben we de ideale locatie gevonden."

Linda de Bot, namens Alpha Beheer B.V.;
"We zijn verheugd met de komst van Parnassia naar het kantoorpand aan de Beetsstraat. In nauw overleg met de nieuwe huurder zullen we het gebouw grondig moderniseren en verduurzamen, met het oog op de toekomst. Hiermee willen we een inspirerende en duurzame werkomgeving creëren die perfect aansluit bij de visie en behoeften van Parnassia Groep."

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (Partner in Dynamis) trad bij deze transactie op namens de verhuurder. Parnassia werd bijgestaan door Amgea Vastgoedadviseurs.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: De heer (S.G.) Sjoerd Preesman | e-mail: s.preesman@ooms.com

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Aangehuurd l ca. 18.000 m² buitenterrein te Raamdonksveer

Aangehuurd l ca. 18.000 m² buitenterrein te Raamdonksveer

Een internationale logistieke organisatie heeft ca. 18.000 m² aan verhard buitenterrein gehuurd in Raamdonksveer. Het terrein in Raamdonksveer zal worden gebruikt voor de opslag van...
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Bekijk overzicht