Oude Maasweg 2 volledig verhuurd dankzij succesvolle samenwerking tussen Ping Properties en Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting.

Oude Maasweg 2 volledig verhuurd dankzij succesvolle samenwerking tussen Ping Properties en Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting.

Geschreven door Sjoerd Preesman op 15 maart 2022

Het kantoorpand van ca. 2.500 m² aan de Oude Maasweg 2 in Rotterdam met spectaculair uitzicht over de Nieuwe Waterweg is volledig verhuurd, dankzij een succesvolle samenwerking tussen Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (partner in Dynamis) en PingProperties. Het gebouw is na een modernisatie klaar om ook de Koninklijke Roeiers Vereeniging Eendracht (KRVE) en het Nederlands Loodswezen Rotterdam-Rijnmond te verwelkomen.

PingProperties tekende onlangs met diverse gerenommeerde partijen uit de haven nieuwe huurovereenkomsten, waarmee het markante pand inmiddels helemaal verhuurd is. ‘We zijn twee jaar geleden gestart met verhuur van een volledig beschikbaar pand in een uitdagende verhuurmarkt. Het gebouw is inmiddels deels in gebruik als hoofdkantoor van Dura Vermeer Haven & Industrie en nu hebben ook DIMCO, LBC, Koninklijke Roeiers Vereeniging Eendracht (KRVE) en het Nederlands Loodswezen Rotterdam-Rijnmond een huurovereenkomst gesloten. We kunnen ons geen mooiere partijen voorstellen voor dit pand op een geweldige locatie, aldus Sjoerd Preesman, vastgoedadviseur bij Ooms Makelaars bedrijfshuisvesting.

Future-proof

Onlangs is het object volledig installatietechnisch vernieuwd, waardoor het pand een duurzaam energielabel A heeft verkregen. Het gebouw is door Pingproperties ‘future-proof’ gemaakt, waarbij de klimaatinstallaties zijn gemoderniseerd, energiezuinige LED-verlichting is geplaatst en het sanitair is gerenoveerd. Het resultaat van energielabel A is een aanzienlijke verbetering gezien het kantoorpand van ca. 2.500 m² oorspronkelijk energielabel G had.

‘Mede hierdoor én de inspanningen van Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting hebben een aantal gerenommeerde bedrijven, werkzaam in de haven, hun intrek genomen in het pand. Wij kijken terug op een mooie samenwerking en kijken met trots naar het volledig verhuurde pand aan de Maasweg 2, aldus Sander Rovers namens PingProperties.

Strategisch gesitueerd

Het kantoorpand is markant gelegen op een unieke plek in het havengebied van Rotterdam, centraal in ‘De Botlek’ en direct aan de Maas. De Botlek is een haven- en industriegebied dat zich kenmerkt door een specialisatie in de petrochemische industrie en tankopslagbedrijven. In de nabije omgeving zijn diverse vooraanstaande bedrijven gevestigd zoals ExxonMobil, Cargill B.V., Shell, Odfjell, VOPAK, Damen Shipyards en AKZO Nobel.

Het kantoorgebouw is strategisch gesitueerd aan de A15 ten opzichte van het Havengebied en Rotterdam en ook Den Haag/Amsterdam is middels de verlengde A4 snel met de auto te bereiken. Door de ligging aan een havenhoofd is het gebouw dankzij aanlegsteigers voor de scheepvaart uitstekend bereikbaar.

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Sjoerd Preesman van Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. op 088- 424 01 84 of via s.preesman@ooms.com.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie