Op zoek naar een leuk short of long stay appartement in hartje Rotterdam?

Op zoek naar een leuk short of long stay appartement in hartje Rotterdam?

Geschreven door Alison Slootweg op 22 juni 2022

Wonen in het bruisende centrum van Rotterdam? Dat kan! Nieuwbouwproject ‘De Boezem’ biedt 72 short stay en 8 long stay huurappartementen. Aan de voorzijde van de Boezem kijk je uit over de drukke, dynamische omgeving die Rotterdam biedt. Kom aan de achterzijde tot rust in de mooie binnentuin. De Boezem is vooral interessant voor jonge starters en expats vanwege de duur van de huurovereenkomsten.

72 short stay en 8 long stay appartementen

Wanneer je studeert of tijdelijk in Rotterdam gaat wonen, is het fijn om geen zorgen te hebben over het inrichten van je nieuwe onderkomen. Alle long stay appartementen zijn geheel gestoffeerd en de short stay appartementen worden volledig gemeubileerd opgeleverd. Daarnaast beschikt elk appartement over een moderne keuken en badkamer en niet te vergeten een heerlijk balkon, terras of loggia!
Daarnaast is de Boezem een duurzaam project. Alle appartementen zijn aangesloten op stadsverwarming, wat betekent dat alle woningen compleet gasloos zijn! Ook bevinden zich op het dak zonnepanelen.
De appartementen in de Boezem hebben een oppervlakte van circa 55 m² tot 130 m².

Ligging

Project ‘De Boezem’ ligt op een ideale locatie midden in het bruisende centrum van Rotterdam. Metrostation Oostplein ligt op twee minuten loopafstand en op vijf minuten fietsafstand geniet je van de rust in het Kralingse Bos. Winkelen en boodschappen doen; het kan allemaal in de directe nabijheid van De Boezem! De Oude Haven en de Meent liggen ook op steenworp afstand, waar er terrasplezier te vinden is en waar je heerlijk kunt dineren.

Interesse?

Na het succes van de laatste inloopmiddagen, organiseren wij nieuwe inloopmiddag voor alle belangstellenden van het nieuwbouwproject De Boezem op de onderstaande data. Schrijf je hier in.

30 juni 2022 van 10:00 tot 12:00 uur

De oplevering van De Boezem staat gepland voor juli 2022 en de verhuur is gestart.
Ben je geïnteresseerd in dit project? Neem contact op via rotterdam@ooms.com of bel 010-4248888.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie