Ooms Styling #1 – Homestock in Rotterdam

Wat een fijn gevoel is dat, hè? Als je thuis bent, om je heen kijkt en denkt: wat is mijn huis toch gezellig. Zeker in deze tijden, waarin we allemaal veel meer thuis zijn, is het extra belangrijk om er een plek van te maken waar je graag bent!

Voor Ooms Styling spreken we elke maand een interieurspecialist om jou op de hoogte te houden van de laatste stylingtrends en te inspireren. Deze keer…

Homestock
aan dePannenkoekstraat 72A-74A in Rotterdam

Als je dit mini interieur-warenhuis binnenkomt is het meteen duidelijk: hier is niks te gek en alles mag! Verwacht geen hoekjes waarin alles perfect is; het mag juist wel wat minder gestructureerd en netjes. Overal zijn opvallende prints te zien gecombineerd met felle kleuren en allerlei gekke accessoires. En stuk voor stuk van mooie kwaliteit!
De winkel aan de Pannenkoekstraat ondergaat regelmatig een transformatie, waardoor je steeds weer verrast wordt en het nooit saai te noemen is. Je verlaat de winkel dan ook met een shot aan inspiratie en oneindig nieuwe ideeën! Of je nu een groot of klein budget hebt, alleen wat accessoires zoekt of een volledig nieuw interieur: bij deze winkel kun je terecht. Het is allemaal net even anders dan je gewend bent en dat is uniek. Zeker als je ervan houdt buiten de gebaande paden te treden en niet bang bent voor verandering. Bij Homestock ben je overigens geen ‘gewone klant’, maar wordt je met liefde een Homestock Homie genoemd. Dat voelt erg welkom!

Het meest populaire item bij de sfeervolle winkel is zonder twijfel de Sonny. Sonny blijkt een fluffy, rond bankje bekleed met een teddy stof. Hij is verkrijgbaar in twee formaten: de loveseat en de lounger. Met wie je erop wilt ploffen is helemaal aan jou, maar een ding is zeker: als je er eenmaal op zit, kom je er voorlopig niet meer vanaf. Hij zit heerlijk! Perfect voor de donkere winterdagen, want met Sonny maak je het meteen gezellig in huis. Een andere tip van Homestock om het thuis op een simpele manier gezellig te maken is door te combineren! Maak je huis zo eigen mogelijk door authentieke, misschien zelfs oubollige items samen te brengen met kekke, hippe printjes en kleurtjes. Pak dus weer eens die oude lamp van je oma van zolder en kijk welke materialen en meubels erbij passen. Juist de combinatie zorgt voor een interieur met een persoonlijke touch.

De tip van Homestock voor deze kerst
Dit jaar combineer je de meest uiteenlopende kleuren, prints en stijlen in de boom. Vooral gekke en opvallende kerstballen zijn het helemaal deze kerst. Alles in één kleur is saai, dat wisten ze bij Homestock al lang. Niet alleen kleuren en prints mag je deze kerst bij elkaar hangen, maar varieer ook in materialen! Hang bijvoorbeeld houten, papieren of zelfs eetbare hangers in je kerstboom. Die laatste scheelt ook weer opruimen… Bekijk hier de hipste kerstartikelen van Homestock.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Richard Berkhout kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms Makelaars

Leer Richard Berkhout kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms Makelaars

Een voorstellen... In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat...
Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn...
Bekijk overzicht