Ooms Style – Met deze tips richt jij jouw nieuwbouwwoning in!

Ooms Style – Met deze tips richt jij jouw nieuwbouwwoning in!

Geschreven door Robbin Kroesbergen op 5 mei 2021

In Ooms Style gaat Mignon, vormgever bij Ooms Makelaars én gek op interieur en design, op zoek naar antwoorden op jullie interieur- en designvragen. Ze gaat langs bij Marielle, adviseur bij HomeStock en Frederick, designer bij Spijker Designs.

Als je een nieuwbouwwoning koopt, bedenk dan goed hoe jij graag in huis woont en waar je wat zou willen plaatsen. Meten is weten, dus zorg ervoor dat je de juiste maten van jouw woning hebt. Zo kom je nooit met een te grote bank of te kleine eettafel te zitten. Vergeet ook niet een lichtplan te (laten) maken. Met een lichtplan bedenk je welke ruimtes en/of hoeken een lamp nodig hebben en vooral; wat voor een lichtbol. Licht creëert namelijk de sfeer in huis.

Nog een tip: durf! In een nieuwbouwhuis moet jij nog de sfeer maken. Dus wees niet bang voor een kleur op de muur en gebruik je persoonlijke spullen om in jouw nieuwe woning meteen het thuisgevoel te creëren.

Inspiratie opdoen? Bekijk dan hier ons inspiratiemagazine in samenwerking met HomeStock.

Heb jij een leuke woning bij Ooms Makelaars op het oog? Bekijk deze dan op Ooms.com en maak direct een bezichtigingsafspraak. Heb jij daarnaast behoefte aan interieur- en/of designadvies? Neem dan contact op met spijkerdesigns.com of homestock.nl

*Voorafgaand aan de opnames zijn alle deelnemers negatief getest op Covid-19

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie