Ooms Style – Ik twijfel tussen verbouwen of verhuizen. Waar moet ik op letten?

Ooms Style – Ik twijfel tussen verbouwen of verhuizen. Waar moet ik op letten?

Geschreven door Robbin Kroesbergen op 26 mei 2021

In Ooms Style gaat Mignon, vormgever bij Ooms Makelaars én gek op interieur en design, op zoek naar antwoorden op jullie interieur- en designvragen. Ze gaat langs bij Marielle, adviseur bij HomeStock en Frederick, designer bij Spijker Designs.

Mocht je twijfelen tussen verbouwen of verhuizen, ga dan eerst na of jij jouw woonprobleem misschien wel kunt oplossen met een kleine verbouwing. Denk dan aan het vervangen van je oude keuken, misschien kun je een muur doorbreken of laat een uitbouw plaatsen voor meer woonoppervlakte. Mocht je nu een groter woonprobleem hebben die niet makkelijk te realiseren is met een verbouwing, denk er dan aan om te verhuizen.

Nog een tip: kijk ook goed naar je financiële mogelijkheden. Bespreek deze met een erkend financieel adviseur. Dit kan je soms wel tot duizenden euro’s opleveren die jij direct in jouw verbouwing kunt steken.

Inspiratie opdoen? Bekijk dan hier ons inspiratiemagazine in samenwerking met HomeStock.

Heb jij een leuke woning bij Ooms Makelaars op het oog? Bekijk deze dan op Ooms.com en maak direct een bezichtigingsafspraak. Heb jij daarnaast behoefte aan interieur- en/of designadvies? Neem dan contact op met spijkerdesigns.com of homestock.nl

*Voorafgaand aan de opnames zijn alle deelnemers negatief getest op Covid-19

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie