Ooms Style - Ik ga mijn huis verkopen, waar moet ik op letten?

Geschreven door Robbin Kroesbergen op 12 april 2021

In Ooms Style gaat Mignon, vormgever bij Ooms Makelaars én gek op interieur en design, op zoek naar antwoorden op jullie interieur- en designvragen. Ze gaat langs bij Marielle, adviseur bij HomeStock en Frederick, designer bij Spijker Designs.


Stel: je gaat je huis verkopen, waar moet je dan op letten als de fotograaf komt of als er mensen komen bezichtigen?

Om zo veel mogelijk potentiële kijkers aan te trekken is het goed om te weten dat je niet je hele woning hoeft te restylen naar de laatste woontrends. Met wat kleine accessoires maak je het direct gezellig en huiselijk. Ook een geurstokje of kaars helpt bij het zetten van de juiste sfeer.

Nog een tip: ontspul! Zorg dat je zoveel mogelijk persoonlijke tierelantijntjes weghaalt, zodat je huis neutraler en groter lijkt. Op die manier wordt de mogelijke koper niet afgeleid en maak je het voor hem of haar makkelijker om de woning goed te bekijken.

Inspiratie opdoen? Bekijk dan hier ons inspiratiemagazine in samenwerking met HomeStock.

Wil jij jouw woning verkopen? Neem dan nu contact met ons op via Ooms.com. Heb jij daarnaast extra hulp nodig bij het verkoop klaar maken van jouw huis? Neem dan contact op met spijkerdesigns.com of homestock.nl

*Voorafgaand aan de opnames zijn alle deelnemers negatief getest op Covid-19

Ooms Style - Ik ga mijn huis verkopen, waar moet ik op letten?
Robbin Kroesbergen
Neem contact op met Robbin