Ooms Style – Hoe richt je een stadswoning in?

Ooms Style – Hoe richt je een stadswoning in?

Geschreven door Robbin Kroesbergen op 17 mei 2021

In Ooms Style gaat Mignon, vormgever bij Ooms Makelaars én gek op interieur en design, op zoek naar antwoorden op jullie interieur- en designvragen. Ze gaat langs bij Marielle, adviseur bij HomeStock en Frederick, designer bij Spijker Designs.

Het kan lastig zijn om een kleinere woning in te richten. Heb jij moeite met het inrichten van een kleine woning? Houd de basis dan rustig. Denk hierbij aan rustige kleuren op de muur en rust in jouw meubelkeuze. Dus bijvoorbeeld geen grote, opvallende items, maar juist eenvoudige designs en eenheid in kleuren. Dol op kleur? Zorg dan dat je dit toepast in bijvoorbeeld leuke, kleurrijke accessoires, zoals een kussen op de bank, gekleurde vazen of bijzondere kandelaren met mooie kaarsen.

Nog een tip: geef alles echt een plek in huis. Gebruik bijvoorbeeld een vloerkleed bij het zitgedeelte. Zo definieer je de ruimte en zorg je er voor dat het geen rommeltje wordt.

Inspiratie opdoen? Bekijk dan hier ons inspiratiemagazine in samenwerking met HomeStock.

Heb jij een leuke woning bij Ooms Makelaars op het oog? Bekijk deze dan op Ooms.com en maak direct een bezichtigingsafspraak. Heb jij daarnaast behoefte aan interieur- en/of designadvies? Neem dan contact op met spijkerdesigns.com of homestock.nl

*Voorafgaand aan de opnames zijn alle deelnemers negatief getest op Covid-19

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie