Ooms Style – De woning die ik bezichtig is niet mijn smaak, hoe kijk ik door het interieur van een ander heen?

Ooms Style – De woning die ik bezichtig is niet mijn smaak, hoe kijk ik door het interieur van een ander heen?

Geschreven door Robbin Kroesbergen op 21 april 2021

In Ooms Style gaat Mignon, vormgever bij Ooms Makelaars én gek op interieur en design, op zoek naar antwoorden op jullie interieur- en designvragen. Ze gaat langs bij Marielle, adviseur bij HomeStock en Frederick, designer bij Spijker Designs.

Het komt wel eens voor dat je als potentiële koper een woning bezichtigt die totaal niet jouw interieurstijl heeft. Het is dan lastig om door het interieur van een ander heen te kijken.

Probeer je niet te laten beïnvloeden door het interieur van een ander. Kijk naar de ruimtes en bedenk goed hoe je hier zelf invulling aan wilt geven. Ga de opties na en denk bijvoorbeeld na over je budget om wat kleine veranderingen aan te brengen. Vergeet niet dat smaak altijd naar je eigen hand aan te passen is!

Nog een tip: zie in de woning alvast je eigen spullen voor je of een grote eettafel met al je vrienden eraan. Voelt de sfeer goed? Dan is dit jouw woning!

Inspiratie opdoen? Bekijk dan hier ons inspiratiemagazine in samenwerking met HomeStock.

Heb jij een leuke woning bij Ooms Makelaars op het oog? Bekijk deze dan op Ooms.com en maak direct een bezichtigingsafspraak. Heb jij daarnaast behoefte aan interieur- en/of designadvies? Neem dan contact op met spijkerdesigns.com of homestock.nl

*Voorafgaand aan de opnames zijn alle deelnemers negatief getest op Covid-19

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie