Ooms Style #3 – Boomstam-tafels.com

Ooms Style #3 – Boomstam-tafels.com

Wat een fijn gevoel is dat, hè? Als je thuis bent, om je heen kijkt en denkt: wat is mijn huis toch gezellig. Zeker in deze tijden, waarin we allemaal veel meer thuis zijn, is het extra belangrijk om er een plek van te maken waar je graag bent!

Voor Ooms Styling spreken we elke maand een interieurspecialist om jou op de hoogte te houden van de laatste stylingtrends en te inspireren. Deze keer…

Boomstam-tafels.com, dé webshop voor massief eiken meubelen, gecombineerd met stalen tafelpoten en meer!

Mooi, kwalitatief eikenhout geeft direct een luxe en natuurlijke touch aan je interieur. Op de grond, aan de muur, als onderdeel van een meubelstuk en in welke kamer dan ook: de mogelijkheden zijn eindeloos. Met een eigen productiebedrijf en twee showrooms in Aalsmeer en Bleiswijk, is Boomstam-tafels.com in mum van tijd uitgegroeid tot een gezellige, laagdrempelige meubelwinkel met een zeer complete collectie aan prachtige eiken meubelen en planken. Vooral de verschillende soorten tafels met stalen poten zijn een eye catcher in je living en passen bij elke interieurstijl.

Kim Thies van Boomstam-tafels.com vertelt: “Welbekend onder de naam #Ikea-hack zijn wij toch zeker wel één van de grootste spelers op de markt. Voor allerlei soorten Ikea-meubelen worden bij ons planken aangeschaft om ze te voorzien van de luxe uitstraling die het prachtige eiken in zich heeft. En je behoudt de functionaliteit van Ikea in het interieur: een perfecte combi, dus! Daarbij is de prijs vaak zeer aantrekkelijk.”

Dé trend van dit moment zijn duidelijk de massief eiken vensterbanken. De interieurbouwers van Boomstam-tafels.com zien de populariteit steeds meer groeien en leveren aan de lopende band maatwerk voor hun gevarieerde klantengroep. Kim: “We merken steeds meer dat oude vensterbanken worden vervangen voor een mooie massieve boomstamplank en omdat wij werken met een vaste prijs per m², betaal je bij ons nooit meer voor een maatwerkproduct.”

De gouden tip van Boomstam-tafels.com om het thuis op een simpele manier gezellig te maken
Durf te combineren, gebruik verschillende materialen en tinten. En in plaats van allerlei kleine accessoires, kun je beter een aantal grote statements in jouw woning plaatsen. Kim legt uit: “Laat bijvoorbeeld overal dezelfde accenten terug komen in eikenhout. Denk daarbij aan hetzelfde soort hout voor zowel het badkamermeubel als de vensterbank: dan maak je er één geheel van.” Nog een tip van Kim: “Neem een rechte eettafel en durf deze te combineren met een ronde salontafel om de rechte lijnen te doorbreken en meer sfeer te creëren.” En de gouden styling tip is volgens haar de tip die elke interieurstylist kent: de 60-30-10 regel. “Kies drie kleuren of materialen die samen de perfecte sfeer creëren en zet ze als volgt in: 60% van de kamer met de eerste kleur, 30% met de tweede en de derde kleur gebruik je voor 10% in de ruimte. Een simpele regel en voor iedereen uitvoerbaar.”

Bij Boomstam-tafels.com is iedereen welkom. Geen idee is te gek. Naast de standaard collectie tafels, salontafels, kasten en (wand)planken helpen zij graag bij maatwerkprojecten. Zo verzorgen ze projectinrichtingen voor zowel particulieren als zakelijke klanten en leveren ze zelfs eiken trappen en deuren. Ga naar www.boomstam-tafels.com voor meer informatie over wat ze voor jou kunnen betekenen!


Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie