Ooms Style #2 – No28 wonen&lifestyle in Dordrecht

Ooms Style #2 – No28 wonen&lifestyle in Dordrecht

Wat een fijn gevoel is dat, hè? Als je thuis bent, om je heen kijkt en denkt: wat is mijn huis toch gezellig. Zeker in deze tijden, waarin we allemaal veel meer thuis zijn, is het extra belangrijk om er een plek van te maken waar je graag bent!
Voor Ooms Styling spreken we elke maand een interieurspecialist om jou op de hoogte te houden van de laatste stylingtrends en te inspireren. Deze keer…
No28 wonen&lifestyle aan de Nieuwstraat 28 en Statenplein 27 in Dordrecht.

Met de lente voor de deur (en stiekem al de zomer in je hoofd), ben je bij No28 wonen&lifestyle aan het goede adres. Want in de interieurwinkel aan het Statenplein, zijn er elk seizoen weer nieuwe items om je woning naar jouw smaak in te richten. Vul je balkon of tuin met de originele buitenmeubels en -kussens of maak je buitenruimte extra gezellig met een mooie buitenposter, fakkels en kaarsjes.

No28 bestaat uit twee prachtige winkels die tegenover elkaar gevestigd zijn en ieder hun eigen bijzondere sfeer hebben. In het oude, historische pand aan de Nieuwstraat is de knusse boetiek waar je naast kleine woonaccessoires, ook kleding van o.a. de luxe merken Kaffe, Yaya en Circle of Trust, hippe tassen en mooie sieraadjes kunt vinden.
Maar voor prachtige, unieke en kwalitatieve items voor je interieur moet je aan de overkant van de straat zijn; No28 aan het Statenplein. De heerlijk lichte winkel met merken als HKliving, House Doctor en HAY, is op zichzelf een beleving om doorheen te wandelen.

Je raakt eenvoudig geïnspireerd door de vele kundig gestylde hoekjes in de winkel met de allerlaatste interieurtrends. Zo is bijvoorbeeld het 70’s servies van HKliving op dit moment erg populair en zijn droogbloemen helemaal hot. Mooie, lange pluimen en grassen als eyecatcher in een grote vaas of juist een klein boeketje in een klein vaasje: het is dé trend van dit moment. Marian, samen met Miranda eigenaar van No28: “We zien ook duidelijk dat mensen de laatste tijd meer investeren in mooie lampen. Door het vele thuis zijn, gaan mensen hun interieur een boost geven. Mooie, sfeervolle verlichting is de ultieme manier!”
De vriendelijke en enthousiaste werknemers van No28 geven ook interieuradvies op maat, als je zin hebt in het opfrissen van een kamer of je hele woning. Laat de huidige tijd het niet toe om de winkel in het echt mee te maken? Geen probleem, want op de website krijg je (bijna) hetzelfde, geprikkelde gevoel en staan de interieuradviseurs ook voor je klaar!

De gouden tip van No28 om het thuis op een simpele manier gezellig te maken
Zorg voor rust en ruimte. Bouw je huis niet te vol; kies liever voor een paar mooie blikvangers dan een huis vol kleine prullaria. Marian: “Werp eens een kritische blik op je vensterbank; wat kan je echt niet missen? Geef dat een mooie plek en maak iemand anders blij met waar jij op uitgekeken bent. Groepeer de items die je wilt houden op een plek. Dat geeft rust in je interieur en je kunt meer genieten van wat je écht mooi vindt!”


Ken je de winkels van No28 in Dordrecht nog niet? Ga er dan zeker eens langs! Niet alleen voor de fijne en mooie spulletjes, maar ook voor advies over indeling, kleur en verlichting. Neem contact op via info@no28.nl. Veel winkelplezier!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie