Ooms Makelaars verkoopt namens STC Group het iconische Zeemanshuis.

Rotterdam – 25 augustus 2020

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (Partner in Dynamis) heeft namens STC-Group het iconische pand aan de Willemskade 13, beter bekend als Zeemanshuis, verkocht aan een belegger.

Het Zeemanshuis is gelegen vlakbij de Erasmusbrug aan de noordoever van de rivier ‘de Maas’ in het Rotterdamse Scheepvaartkwartier. Het gebouw werd de laatste tijd gebruikt als begeleid kamer wonen voor studenten van het STC. Het pand is ca. 4.500 m² groot en telt ca. 130 kamers.

STC Group is dé verticale onderwijs- en kennisinstelling voor scheepvaart, transport en havenindustrie. STC Group biedt onderwijs aan op vmbo-, mbo-, hbo– en masterniveau. Daarnaast biedt STC Group volwasseneneducatie en toegepast onderzoek. De organisatie is internationaal actief en heeft locaties in binnen- en buitenland. Het hoofdkantoor is gevestigd in mainport Rotterdam.

Koper zal het pand gaan herontwikkelen naar appartementen welke op termijn voor de verhuur beschikbaar zullen komen.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (Partner in Dynamis) trad op namens de verkoper STC Group.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Herentals, 30 oktober 2023 - Heylen Warehouses, een toonaangevende langetermijn-investeerder in “state of the art” logistiek en industrieel vastgoed, is verheugd de...
Primaned huurt kantoorruimte in Fascinatio Boulevard 552 te Capelle aan den IJssel

Primaned huurt kantoorruimte in Fascinatio Boulevard 552 te Capelle aan den IJssel

Begin oktober heeft Primaned een langjarige overeenkomst gesloten voor ca. 565 m² kantoorruimte in gebouw Five Twenty Two aan de Fascinatio Boulevard 522 in Capelle aan den...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie