Ooms Makelaars benoemt twee nieuwe directieleden

Ooms Makelaars benoemt twee nieuwe directieleden

Geschreven door Robbin Kroesbergen op 2 oktober 2018

Jeroen van der Meer en Ted Rommelse zijn met ingang van 1 september jl. beiden benoemd tot directeur van Ooms Makelaars en toegetreden tot de groepsdirectie van het bedrijf. Ooms Makelaars, partner in Dynamis, is regionaal de grootste makelaar in woningen en een van de grootste spelers in de regio van bedrijfshuisvesting. Zowel Van der Meer als Rommelse werken voor het onderdeel Bedrijfshuisvesting.

“We zijn verheugd dat we ons directieteam na het vertrek van Marco Schol kunnen versterken met twee toppers uit eigen gelederen, die samen al bijna 40 jaar ervaring hebben in de markt én binnen de Ooms organisatie”, aldus Eric van Veen FFP, voorzitter van het dagelijks bestuur van Ooms. “Qua specialisme vullen Jeroen van der Meer en Ted Rommelse elkaar goed aan en met hun toetreding zijn alle disciplines van de zakelijke markt in het hogere management van onze organisatie aanwezig.”

Bedrijfsvastgoed sinds jaar en dag

Jeroen van der Meer,MRICS RT RM, (45) werkt zeventien jaar bij Ooms. Van der Meer begon zijn carrière al direct in de richting van bedrijfshuisvesting en heeft zich gaandeweg gespecialiseerd in de logistieke en industriële markt. Sinds enkele jaren geeft hij leiding aan de afdeling bedrijfshallen, logistiek en beleggingen van Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting. “De wereld van bedrijfshallen in Rotterdam en omgeving is uniek”, aldus Van der Meer. “Door een economisch gunstig klimaat is er een groeiende vraag naar aanbod van bedrijfshallen. Ook de ontwikkelingen op het gebied van Brexit en internationale interesse in de Drechtsteden, Rotterdam en omgeving maken dat er veel transacties plaatsvinden in ons werkgebied. Omdat we al ruim 90 jaar actief zijn, is ons netwerk groot en zijn we in staat voor onze klanten snel te schakelen.”

Ted Rommelse, MRICS RT RM, (46) is in 1996 gestart bij Ooms Makelaars in Dordrecht als woningmakelaar. Na zijn beëdiging in 2000 is hij verhuisd naar het hoofdkantoor in Rotterdam om in 2002 terug te gaan naar de Drechtstreek, met de focus op de zakelijke markt. Rommelse gaf al 13 jaar leiding aan de afdeling bedrijfshuisvesting in Dordrecht (Drechtsteden, Alblasserwaard en Noord-West Brabant) en hield zich bezig met complexe waarderingsvraagstukken. Vanuit zijn nieuwe rol zal hij zich richten op de aansturing van de afdeling kantoren, de afdeling winkels en vestiging Dordrecht. “De markt vraagt om een andere kijk op vastgoed”, licht Rommelse toe. “De doorloop van objecten gaat snel en verduurzamen van vastgoed is een trend waar steeds meer ondernemers mee te maken krijgen. Ik zie onze rol als bedrijfsmakelaar als sparringspartner voor ondernemers. We investeren ook echt in het leren kennen van onze klanten, zodat we kunnen inspelen op hun wensen. Heeft een onderneming een duidelijke groeiambitie dan maak je tenslotte andere keuzes dan wanneer een ondernemer kiest voor kleinschaligheid.”

Samen met Peter van Nederpelt MRICS RT RM (57) zullen Van der Meer en Rommelse zich de komende tijd toeleggen op uitbouw van de afdeling bedrijfsonroerend goed. De dagelijkse aansturing nemen Van der Meer en Rommelse op zich, zodat Van Nederpelt naast zijn eigen lopende opdrachten meer tijd krijgt om zich toe te leggen op de acquisitie van nieuwe opdrachten. Zo krijgt Van Nederpelt door de gewijzigde verdeling meer ruimte om zijn kennis van grootstedelijke gebiedsontwikkeling en transformatietrajecten te delen met het netwerk en nog meer de verbinding te zoeken tussen de commerciële en publieke sector.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ted Rommelse via: t.rommelse@ooms.com of 078 - 614 43 33.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie