Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting sluit namens PingProperties huurovereenkomst met Dura Vermeer Haven & Industrie

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting sluit namens PingProperties huurovereenkomst met Dura Vermeer Haven & Industrie

Geschreven door Sjoerd Preesman op 24 juli 2020

Recentelijk heeft PingProperties namens Welplaat Beherend Vennoot B.V. een nieuwe huurder gevonden voor het kantoorgebouw aan de Oude Maasweg 2 in Rotterdam-Botlek. Per 1 mei 2020 zal Dura Vermeer Haven & Industrie B.V. ca. 645 m² huren in het kantoorpand.

Na deze overeenstemming met Dura Vermeer is er nog ca. 1.800 m² kwalitatieve kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (Partner in Dynamis) trad op namens de verhuurder PingProperties.

Markant gebouw op unieke plek
Het kantoorgebouw is een markant object gelegen op een unieke plek in het havengebied van Rotterdam, centraal in ‘De Botlek’ en direct aan de Maas met een waanzinnig uitzicht over de nieuwe Waterweg. Voor Dura Vermeer Haven & Industrie is dit een mooie stap om zich te kunnen huisvesten middenin het gebied waar de werkzaamheden plaats vinden.

Ralph Peeters namens Dura Vermeer:

'Doordat we ons op deze plek huisvesten, met zicht op diverse projecten waar we al mee bezig zijn, kunnen we ons nog meer focussen op de dynamiek in de Rotterdamse Haven.'

Om het gebouw future-proof te maken voor deze nieuwe huurder worden de klimaatinstallaties gemoderniseerd, energiezuinige LED-verlichting geplaatst en wordt het sanitair gerenoveerd. Deze maatregelen zullen in eerste instantie zorgen voor een energie label C met de bedoeling om vervolgens het gebouw verder te verduurzamen naar een energielabel A.

Strategische ligging
De Botlek is een haven- en industriegebied in de havens van Rotterdam dat zich kenmerkt door een specialisatie in de petrochemische industrie en tankopslagbedrijven. In de nabije omgeving zijn diverse vooraanstaande bedrijven gevestigd zoals ExxonMobil, Cargill B.V., Shell, Odfjell, VOPAK, Damen Shipyards en AKZO Nobel. Het kantoorgebouw is strategisch gesitueerd aan de A15 ten opzichte van het Havengebied en Rotterdam en ook Den Haag/Amsterdam is middels de verlengde A4 snel met de auto te bereiken. Door de ligging aan een havenhoofd is het gebouw dankzij aanlegsteigers voor de scheepvaart uitstekend bereikbaar.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie