Ooms helpt Milgro aan ca. 1.000 m² in het Rotterdam Makers District

Milgro B.V. heeft een huurovereenkomst getekend voor de huur van ca. 900 m² kantoorruimte en ca. 100 m² kavel in het Innovation Dock op Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM) aan de Scheepsbouwweg 8 te Rotterdam.

Milgro is hét technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal. Zij stellen organisaties in staat een duurzame omgang met grondstoffen op winstgevende wijze in hun bedrijfsvoering te integreren. Daarmee versnellen ze ‘het nieuwe normaal’ van een circulaire economie.

Dat past uitstekend op RDM. De kantoorruimte, beter bekend als ‘de Loft’ bevindt zich in het Innovation Dock. Hier werkt onderwijs en ondernemers samen aan een slimme haven. Het is dé plek in de regio voor de innovatieve maakindustrie. Het Innovation Dock wordt verhuurd aan start-ups, mbk en diverse kennisinstellingen.

Huisvesten op RDM betekent een plek binnen het ecosysteem van het Rotterdam Makers District, omringd door kennisintensieve bedrijven die zowel zelfstandig als met elkaar willen ondernemen.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (partner in Dynamis) trad op namens verhuurder Havenbedrijf Rotterdam N.V.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Aangehuurd l ca. 18.000 m² buitenterrein te Raamdonksveer

Aangehuurd l ca. 18.000 m² buitenterrein te Raamdonksveer

Een internationale logistieke organisatie heeft ca. 18.000 m² aan verhard buitenterrein gehuurd in Raamdonksveer. Het terrein in Raamdonksveer zal worden gebruikt voor de opslag van...
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Bekijk overzicht