4 huurwoningen in Rotterdam mét balkon

4 huurwoningen in Rotterdam mét balkon

Het is al vaak gezegd: we zijn sinds vorig jaar veel meer thuis. Om te werken, te relaxen, te klussen en met familie of vrienden te zijn. Met de lente voor de deur, is het wel zo fijn om een prettige buitenruimte te hebben waar je kan genieten van het zonnetje of om even een frisse neus te halen.

Dat zien we terug in de vraag naar huurwoningen met balkon! Appartementen en huizen met een buitenruimte zijn populairder dan ooit. Daarom hebben we 4 huurwoningen in Rotterdam, met de fijnste balkons, voor je op een rijtje gezet.

1. Van der Takstraat 91
Dit modern gemeubileerde appartement heeft een royaal balkon waar je met gemak met vrienden of familie kan relaxen en eten (zie foto boven). Vanaf het balkon kijk je uit over een vrij toegankelijke binnentuin, waar het ook heerlijk vertoeven is en waar je mensen uit de buurt kan ontmoeten. In het appartement is tevens een werkruimte, zeer geschikt als atelier of praktijkruimte, met een eigen entree. Het appartement is per direct beschikbaar!

2. Aelbrechtskade 133 A2
Op het balkonnetje van dit prachtig gerenoveerde appartement heb je elke dag de ochtendzon. Een fijn plekje om ’s ochtends je koffie te drinken of ontspannen de dag af te sluiten, als de avond valt. Terwijl je een heerlijke uitkijk hebt over de Delfshavense Schie. Zo’n karakteristieke omgeving is uniek in Rotterdam. Is het iets voor jou?

3. Van Oldenbarneveldplaats 370
Dit balkon op de 9e verdieping is een verlenging van de woonkamer: het beslaat met zijn 13 m² de volledige zuidzijde van de woning. Dat wil zeggen: veel zon én ruimte! Zet er een lekkere loungebank neer, zorg voor gezellige verlichting en geniet van het weidse uitzicht over de stad. Nieuwsgierig?

4. Abraham Tuschinskistraat 37
Het balkon van dit appartement in woontoren The Estate van nieuwbouwproject Little C, grenst aan de woonkamer. Daardoor loop je makkelijk in en uit op zonnige dagen, terwijl de luxe, zwartstalen glazen deur openstaat. De gezamenlijke daktuin is alleen toegankelijk voor bewoners van The Estate en geeft een groene oase van rust in de bruisende stad.

Heb je interesse in een van deze huurwoningen in Rotterdam?
Of ben je op zoek naar iets anders? Bij Ooms helpen we je ook graag bij het vinden van de voor jou meest geschikte huurwoning. Buiten de stad of juist in het centrum, groot of klein, met of zonder buitenruimte: we zijn je graag van dienst!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie