Moeilijk om een nieuwe woning te vinden? Vraag om hulp!

Het zoeken naar een nieuw thuis hoort een plezierig traject te zijn. Maar bijna de helft van de woningzoekenden in Nederland heeft veel moeite met het vinden van een nieuwe woning. Als er al iets vrijkomt, wordt er veel overgeboden en is het ook zo weer weg. Het is lastig om je daar als woningzoeker tussen te wringen.
Blijf er niet mee stoeien en schakel de hulp in van de aankoopmakelaar.

Ben je het beu om steeds achter het net te vissen? Laat de aankoopmakelaar je helpen. Hij of zij gaat mee naar bezichtigingen, adviseert over het beste bod en onderhoudt het contact met de verkopend makelaar. Dankzij zijn ervaring weet hij precies wanneer je welke actie moet uitvoeren: hij zit er bovenop. Dat scheelt jou veel moeilijkheden en je maakt meer kans.
Natuurlijk blijft de huidige markt een lastige, maar het ondersteunt je en neemt de frustratie weg. Dat maakt het zoeken naar een nieuwe woning weer leuk!

Plaats een zoekopdracht
Naast het inschakelen van een aankoopmakelaar die jou door het hele aankooptraject heen leidt, is het plaatsen van een zoekopdracht een slimme zet. Geef aan waar je naar op zoek bent en je bent de eerste die het hoort als er iets van jouw wens beschikbaar komt. Kleine moeite en het maakt het zoekproces weer iets simpeler.


Heb jij interesse in een aankoopmakelaar?
Meer weten over wat een aankoopmakelaar voor je kan betekenen? Onze makelaar Jasper Starke legt het je uit in deze video. Wil je gebruik maken van de service die een ervaren makelaar je biedt? Neem dan contact met ons op en vertel je verhaal. We helpen je graag!

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Richard Berkhout kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms Makelaars

Leer Richard Berkhout kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms Makelaars

Een voorstellen... In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat...
Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn...
Bekijk overzicht