MiSi NeuroPsy B.V. huurt ca. 875 m² kantoorruimte in “Premier Offices” te Rotterdam

MiSi NeuroPsy B.V. huurt ca. 875 m² kantoorruimte in “Premier Offices” te Rotterdam

Geschreven door Niels Loenen op 20 september 2022

MiSi NeuroPsy B.V. heeft een huurovereenkomst getekend voor ca. 875 m² aan kantoorruimte gelegen in kantoorgebouw "Premier Offices" aan het Weena 732 en 742A te Rotterdam.

MiSi NeuroPsy is een kleinschalige zorginstelling welke diagnostiek en behandeling aanbiedt binnen de verzekerde ggz-zorg als ook particuliere zorg. Zij bieden kortdurende zorg waar mogelijk en langdurige zorg waar nodig. Patiënten kunnen op korte termijn bij verschillende typen (neuro)psychologen terecht zonder intake- en behandelwachtlijst.

De heer Dr. S.Y. Ismail, voorzitter bestuur van MiSi NeuroPsy: “We zijn heel blij met het contact met Ooms en kijken er naar uit ons te huisvesten op onze nieuwe locatie, waar we als vanouds er alles aan doen om patiënten weer snel in hun kracht te zetten, omdat iedereen de beste zorg en aandacht verdient!”

Premier Offices ligt op één van de best denkbare locaties in Rotterdam: midden in de (zakelijke) binnenstad (CBD) en pal aan het stationsplein. Een optimale (inter)-nationale bereikbaarheid is dus voor nu en in de toekomst gegarandeerd. De directe omgeving biedt werkelijk alles wat een ondernemer binnen handbereik wil hebben: restaurants, hotels, congresruimten, banken en winkels.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (partner in Dynamis) trad op namens huurder MiSi NeuroPsy B.V. in dit proces. Parc Makelaars trad in collegiale samenwerking met De Mik Real Estate Partners op namens verhuurder.

Meer informatie

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Niels Loenen van Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. op 088- 424 01 45 of via n.loenen@ooms.com.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie