Meent 93 per 1 augustus volledig verhuurd!

Rotterdam – 12 juni 2020

Growth United heeft onlangs een huurovereenkomst getekend voor de huur van de laatste kantoorverdieping in het spraakmakende pand aan de Meent 93B. Met de komst van Growth United is de laatste kantoorverdieping in het pand van totaal ca. 700 m² kantoorruimte volledig verhuurd. De huurder zal per 1 augustus 2020 zijn intrek nemen.

Eind 2019 kwamen alle kantoorverdiepingen aan de Meent 93 voor de verhuur beschikbaar. In 9 maanden tijd zijn er 5 mooie huurders gecontracteerd en is het gebouw per augustus 2020 weer volledig verhuurd.

Verhuurder; “Toen in korte tijd vrijwel alle beschikbare vloeren voor de verhuur beschikbaar kwamen, was het zaak om niet alleen snel nieuwe huurders te vinden, maar ook de juiste / passende partijen. Gelukkig is dit binnen de gewenste termijn gerealiseerd.”

Over Growth United:
Growth United is een team van denkers en doeners met verschillende achtergronden. Ze adviseren corporates en MKB ondernemingen op gebied van strategie met als ultiem doel groei. Daarnaast start Growth United ook zelf ventures waar ze kansen zien in de markt. Deze verschillende werkzaamheden versterken elkaar.

Arian Eland, partner van Growth United; “Als team bouwen we samen met onze klanten aan groei en vernieuwing. Voor ons blijft een fijn en inspirerend kantoor daarin erg belangrijk. Vanwege onze eigen groei moesten we op zoek naar iets anders, en we zijn blij dat we midden in het centrum van Rotterdam kunnen blijven – op een nóg mooiere plek!”

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (Partner in Dynamis) trad, in collegiale samenwerking met JLL, op namens de verhuurder.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Heylen Warehouses rondt tweede transactie met BTS Logistics af

Heylen Warehouses rondt tweede transactie met BTS Logistics af

Herentals, 6 mei 2024 - Heylen Warehouses, bekend om zijn kwalitatieve en flexibele magazijnruimtes, is verheugd de succesvolle afronding aan te kondigen van zijn tweede belangrijke transactie...
Start verkoop Westersingel 18-20 te Rotterdam

Start verkoop Westersingel 18-20 te Rotterdam

Vanaf heden starten Fakton Consultancy en Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting namens de gemeente Rotterdam met de verkoop van een ontwikkellocatie aan de Westersingel 18-20...
Bekijk overzicht