Meent 93 per 1 augustus volledig verhuurd!

Rotterdam – 12 juni 2020

Growth United heeft onlangs een huurovereenkomst getekend voor de huur van de laatste kantoorverdieping in het spraakmakende pand aan de Meent 93B. Met de komst van Growth United is de laatste kantoorverdieping in het pand van totaal ca. 700 m² kantoorruimte volledig verhuurd. De huurder zal per 1 augustus 2020 zijn intrek nemen.

Eind 2019 kwamen alle kantoorverdiepingen aan de Meent 93 voor de verhuur beschikbaar. In 9 maanden tijd zijn er 5 mooie huurders gecontracteerd en is het gebouw per augustus 2020 weer volledig verhuurd.

Verhuurder; “Toen in korte tijd vrijwel alle beschikbare vloeren voor de verhuur beschikbaar kwamen, was het zaak om niet alleen snel nieuwe huurders te vinden, maar ook de juiste / passende partijen. Gelukkig is dit binnen de gewenste termijn gerealiseerd.”

Over Growth United:
Growth United is een team van denkers en doeners met verschillende achtergronden. Ze adviseren corporates en MKB ondernemingen op gebied van strategie met als ultiem doel groei. Daarnaast start Growth United ook zelf ventures waar ze kansen zien in de markt. Deze verschillende werkzaamheden versterken elkaar.

Arian Eland, partner van Growth United; “Als team bouwen we samen met onze klanten aan groei en vernieuwing. Voor ons blijft een fijn en inspirerend kantoor daarin erg belangrijk. Vanwege onze eigen groei moesten we op zoek naar iets anders, en we zijn blij dat we midden in het centrum van Rotterdam kunnen blijven – op een nóg mooiere plek!”

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (Partner in Dynamis) trad, in collegiale samenwerking met JLL, op namens de verhuurder.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Herentals, 30 oktober 2023 - Heylen Warehouses, een toonaangevende langetermijn-investeerder in “state of the art” logistiek en industrieel vastgoed, is verheugd de...
Primaned huurt kantoorruimte in Fascinatio Boulevard 552 te Capelle aan den IJssel

Primaned huurt kantoorruimte in Fascinatio Boulevard 552 te Capelle aan den IJssel

Begin oktober heeft Primaned een langjarige overeenkomst gesloten voor ca. 565 m² kantoorruimte in gebouw Five Twenty Two aan de Fascinatio Boulevard 522 in Capelle aan den...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie