Medipoint B.V. huurt ca. 12.249 m² logistieke bedrijfsruimte in Zwijndrecht

Medipoint B.V. huurt ca. 12.249 m² logistieke bedrijfsruimte in Zwijndrecht

Geschreven door Liesbeth Baris op 20 april 2021

Medipoint B.V. heeft een langdurige huurovereenkomst gesloten voor de huur van een logistiek bedrijfscomplex aan de Mandenmakersstraat 1a te Zwijndrecht. Het gehuurde omvat ca. 12.249 m² logistieke bedrijfsruimte, ca. 1.550 m² kantoorruimte, ca. 4.212 m² verhard buitenterrein alsmede 35 gemarkeerde parkeerplaatsen.

Medipoint B.V. is al sinds 2017 in het complex gevestigd en huurde al ca. 4.205 m² logistieke bedrijfsruimte. Door het vertrek van een andere huurder binnen het complex, heeft Medipoint de kans aangegrepen om de gehuurde ruimte structureel uit te breiden, waardoor de mogelijkheid ontstond om 2 vestigingen samen te voegen.

Medipoint is één van de grootste aanbieders van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Medipoint heeft winkels en uitleenpunten verspreid over het hele land en werkt samen met o.a. gemeenten en zorgverzekeraars. Medipoint zal de bedrijfsruimte onder andere aan gaan wenden voor de distributie, opslag, assemblage, reparatie en reiniging van revalidatiehulpmiddelen.

Ooms Makelaars, partner in Dynamis, vertegenwoordigde verhuurder Berckheijde Private Investors Fund C.V. bij de totstandkoming van deze transactie, in collegia samenwerking met Basis Bedrijfshuisvesting.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie