Majestic products tekent huurcontact aan Jan Campertlaan 6 Spijkenisse

Majestic products tekent huurcontact aan Jan Campertlaan 6 Spijkenisse

Geschreven door Sjoerd Preesman op 6 december 2018

Majestic Products B.V. heeft het huurcontract getekend voor 1.500 m² kantoorruimte verdeeld over drie verdiepingen in het kantoorgebouw aan de Jan Campertlaan 6 te Spijkenisse.

Het kantoorgebouw is één van de meest in het oog springende locaties van Spijkenisse, en direct aan de Groene Kruisweg. De bijzondere vormen en het gebruik van verschillende hoogtes en kleuren maken het tot een markant gebouw. Daarnaast zorgt de uitstekende ligging, ruime parkeergelegenheid en de praktische lay-out dat het voldoet aan de eisen anno nu.

Majestic Products B.V. zal het pand samen met de huidige eigenaar Rabobank huren. De bedrijfsactiviteiten en bijbehorende service van Rabobank blijven daardoor gewaarborgd in Spijkenisse. Majestic Products B.V. wat voorheen was gevestigd aan de Curieweg 19 zorgt door de verhuizing dat de bedrijvigheid in Spijkenisse blijft.

JLL, begeleidde Majestic Products bij het huisvestingsvraagstuk. Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (Partner in Dynamis), verhuurde het kantoorpand aan de Jan Campertlaan 6 te Spijkenisse namens de Rabobank.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie