Majestic products tekent huurcontact aan Jan Campertlaan 6 Spijkenisse

Majestic Products B.V. heeft het huurcontract getekend voor 1.500 m² kantoorruimte verdeeld over drie verdiepingen in het kantoorgebouw aan de Jan Campertlaan 6 te Spijkenisse.

Het kantoorgebouw is één van de meest in het oog springende locaties van Spijkenisse, en direct aan de Groene Kruisweg. De bijzondere vormen en het gebruik van verschillende hoogtes en kleuren maken het tot een markant gebouw. Daarnaast zorgt de uitstekende ligging, ruime parkeergelegenheid en de praktische lay-out dat het voldoet aan de eisen anno nu.

Majestic Products B.V. zal het pand samen met de huidige eigenaar Rabobank huren. De bedrijfsactiviteiten en bijbehorende service van Rabobank blijven daardoor gewaarborgd in Spijkenisse. Majestic Products B.V. wat voorheen was gevestigd aan de Curieweg 19 zorgt door de verhuizing dat de bedrijvigheid in Spijkenisse blijft.

JLL, begeleidde Majestic Products bij het huisvestingsvraagstuk. Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (Partner in Dynamis), verhuurde het kantoorpand aan de Jan Campertlaan 6 te Spijkenisse namens de Rabobank.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Herentals, 30 oktober 2023 - Heylen Warehouses, een toonaangevende langetermijn-investeerder in “state of the art” logistiek en industrieel vastgoed, is verheugd de...
Primaned huurt kantoorruimte in Fascinatio Boulevard 552 te Capelle aan den IJssel

Primaned huurt kantoorruimte in Fascinatio Boulevard 552 te Capelle aan den IJssel

Begin oktober heeft Primaned een langjarige overeenkomst gesloten voor ca. 565 m² kantoorruimte in gebouw Five Twenty Two aan de Fascinatio Boulevard 522 in Capelle aan den...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie