LGMG Europe B.V. huurt een grootschalig bedrijfsgebouw in Dordrecht

Geschreven door Liesbeth Baris op 25 oktober 2022

LGMG Europe B.V. heeft recentelijk een duurzaam en grootschalig bedrijfsgebouw van Sagax gehuurd. Het bedrijfsgebouw gelegen aan de Donker Duyvisweg 301 te Dordrecht bestaat onder meer uit bedrijfsruimte, opslagruimte/mezzanine, tevens is er een groot buitenterrein aanwezig en voldoende parkeerplaatsen.

Dit robuuste en grootschalige bedrijfsgebouw is gelegen op een schitterende locatie op het kruispunt van de rivieren de Oude Maas en de Dordtse Kil op bedrijventerrein Krabbepolder, dat onderdeel uitmaakt van het Zeehavengebied van Dordrecht. Het Zeehavengebied grenst aan bedrijventerrein Dordtse Kil 1 en 2. Het terrein kan worden aangemerkt als een multimodaal bedrijventerrein, vanwege de bereikbaarheid via zowel de weg als het water. Deze combinatie van factoren maakt het gebied uitstekend geschikt voor haven gerelateerde activiteiten zoals de overslag van massa- en bulkgoederen, logistieke dienstverlening en de (maritieme) maakindustrie.

Over LGMG Europe
LGMG Europe opende in 2018 haar eerste Europese kantoor en is momenteel gevestigd in Spijkenisse, Nederland. Centraal gelegen in Europa, naast havens en snelwegen, biedt de nieuwe vestiging een perfecte basis voor snelle leveringen van machines, reserveonderdelen en ook voor hoogwaardige serviceondersteuning.

LGMG Europe biedt een volledig scala van schaarliften en ruw terrein schaarliften samen met scharnierende en telescopische hoogwerkers. De producten van LGMG Europe worden geëxporteerd naar meer dan 30 landen, waaronder Noorwegen, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Duitsland, Italië, Nederland, Ierland, Polen, Bulgarije, Rusland, Korea, Singapore, Maleisië en de Verenigde Staten.

Vanwege de sterke groei die het bedrijf doormaakt en inspelend op de verwachtingen voor de komende jaren, heeft LGMG Europe op de Donker Duyvisweg 301 de perfecte locatie voor het bedrijf gevonden.

Over Sagax
Sagax is een vastgoedonderneming met als doelstelling het beleggen in commercieel vastgoed, voornamelijk in het bedrijfsruimte- en industrieel segment en sinds 2016 actief in Nederland. De Nederlandse portefeuille van Sagax bedraagt thans circa 600.000 m² bedrijfsruimte verdeeld over ruim 125 objecten.

De totale vastgoedportefeuille van Sagax bestaat uit 748 objecten met een vloeroppervlakte van 3.974.000 m² gelegen in Zweden, Finland, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland en Spanje.

AB Sagax (publ) is beursgenoteerd aan de Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting, partner in Dynamis Logistiek, trad in deze transactie op namens verhuurder Sagax, collegiaal met Cushman & Wakefield en De Lobel & partners.. Johan de Haan en Valerie van der Wilden van BRiQ real estate stonden LGMG Europe bij. Wij wensen de huurder veel succes met de nieuwe locatie en danken alle partijen voor de prettige samenwerking.

LGMG Europe B.V. huurt een grootschalig bedrijfsgebouw in Dordrecht
Liesbeth Baris
Neem contact op met Liesbeth

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Whitehouse Development & Unknown Group kopen drinkwaterleidingterrein De Esch

Whitehouse Development & Unknown Group kopen drinkwaterleidingterrein De Esch

Het complex aan de Watertorenweg 160-200 te Rotterdam bestaat uit een samenspel van meerdere opstallen die allemaal dienstbaar waren aan de drinkwatervoorziening van de...
Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Herentals, 30 oktober 2023 - Heylen Warehouses, een toonaangevende langetermijn-investeerder in “state of the art” logistiek en industrieel vastgoed, is verheugd de...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie