MR

Geschreven door Liesbeth Baris op 25 oktober 2022

LGMG Europe B.V. heeft recentelijk een duurzaam en grootschalig bedrijfsgebouw van Sagax gehuurd. Het bedrijfsgebouw gelegen aan de Donker Duyvisweg 301 te Dordrecht bestaat onder meer uit bedrijfsruimte, opslagruimte/mezzanine, tevens is er een groot buitenterrein aanwezig en voldoende parkeerplaatsen.

Dit robuuste en grootschalige bedrijfsgebouw is gelegen op een schitterende locatie op het kruispunt van de rivieren de Oude Maas en de Dordtse Kil op bedrijventerrein Krabbepolder, dat onderdeel uitmaakt van het Zeehavengebied van Dordrecht. Het Zeehavengebied grenst aan bedrijventerrein Dordtse Kil 1 en 2. Het terrein kan worden aangemerkt als een multimodaal bedrijventerrein, vanwege de bereikbaarheid via zowel de weg als het water. Deze combinatie van factoren maakt het gebied uitstekend geschikt voor haven gerelateerde activiteiten zoals de overslag van massa- en bulkgoederen, logistieke dienstverlening en de (maritieme) maakindustrie.

Over LGMG Europe
LGMG Europe opende in 2018 haar eerste Europese kantoor en is momenteel gevestigd in Spijkenisse, Nederland. Centraal gelegen in Europa, naast havens en snelwegen, biedt de nieuwe vestiging een perfecte basis voor snelle leveringen van machines, reserveonderdelen en ook voor hoogwaardige serviceondersteuning.

LGMG Europe biedt een volledig scala van schaarliften en ruw terrein schaarliften samen met scharnierende en telescopische hoogwerkers. De producten van LGMG Europe worden geëxporteerd naar meer dan 30 landen, waaronder Noorwegen, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Duitsland, Italië, Nederland, Ierland, Polen, Bulgarije, Rusland, Korea, Singapore, Maleisië en de Verenigde Staten.

Vanwege de sterke groei die het bedrijf doormaakt en inspelend op de verwachtingen voor de komende jaren, heeft LGMG Europe op de Donker Duyvisweg 301 de perfecte locatie voor het bedrijf gevonden.

Over Sagax
Sagax is een vastgoedonderneming met als doelstelling het beleggen in commercieel vastgoed, voornamelijk in het bedrijfsruimte- en industrieel segment en sinds 2016 actief in Nederland. De Nederlandse portefeuille van Sagax bedraagt thans circa 600.000 m² bedrijfsruimte verdeeld over ruim 125 objecten.

De totale vastgoedportefeuille van Sagax bestaat uit 748 objecten met een vloeroppervlakte van 3.974.000 m² gelegen in Zweden, Finland, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland en Spanje.

AB Sagax (publ) is beursgenoteerd aan de Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting, partner in Dynamis Logistiek, trad in deze transactie op namens verhuurder Sagax, collegiaal met Cushman & Wakefield en De Lobel & partners.. Johan de Haan en Valerie van der Wilden van BRiQ real estate stonden LGMG Europe bij. Wij wensen de huurder veel succes met de nieuwe locatie en danken alle partijen voor de prettige samenwerking.

MR
Liesbeth Baris
Neem contact op met Liesbeth

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Heylen Warehouses rondt tweede transactie met BTS Logistics af

Heylen Warehouses rondt tweede transactie met BTS Logistics af

Herentals, 6 mei 2024 - Heylen Warehouses, bekend om zijn kwalitatieve en flexibele magazijnruimtes, is verheugd de succesvolle afronding aan te kondigen van zijn tweede belangrijke transactie...
Start verkoop Westersingel 18-20 te Rotterdam

Start verkoop Westersingel 18-20 te Rotterdam

Vanaf heden starten Fakton Consultancy en Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting namens de gemeente Rotterdam met de verkoop van een ontwikkellocatie aan de Westersingel 18-20...
Bekijk overzicht