Leer Jim Pezie kennen, NVM Makelaar en Partner bij Ooms

Leer Jim Pezie kennen, NVM Makelaar en Partner bij Ooms

Geschreven door Leonie de Wit op 6 september 2022

Hoe is het om te werken bij een grote Rotterdamse organisatie als Ooms? Wie kunnen dat beter vertellen dan de medewerkers zelf! Deze keer: Jim Pezie, NVM-Makelaar en onlangs benoemd tot Partner.

‘Ooms is een groot bedrijf met veel deskundigheid op elke discipline. Omdat het zo'n grote club is, heb je altijd collega's waar je goed mee kan opschieten. Ook als je op een kleinere vestiging zit, zijn er toch vaak genoeg bijeenkomsten waar je elkaar allemaal ziet en je spreekt elkaar daarnaast veel telefonisch. Wat ik verder leuk vind aan werken bij Ooms is dat alles zo goed is geregeld, de vele disciplines en ook de doorgroeimogelijkheden.

Halverwege 2014 ben ik in dienst getreden bij Ooms Makelaars, nadat ik er eerst 6 maanden stage had gelopen. Inmiddels ben ik benoemd tot Partner. Als je een carrière in het vastgoed ambieert is Ooms echt de ideale leerschool. Je kunt alle kanten op binnen het bedrijf en er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden voor jou als je die ambitie hebt.’

Ambieer jij, net als Jim, een carrière in het vastgoed of de financiële sector? Dan nodigen wij je van harte uit voor de Ooms Carrière Borrel! De Ooms Carrière Borrel is dé perfecte gelegenheid om, onder het genot van een biertje en een bitterbal, in contact te komen met onze professionals. Op deze dag kun je hen het (over)hemd van het lijf vragen over alles wat je te weten wilt komen over werken in het vastgoed en de financiële sector! Ook kunnen we je alles vertellen over het werken bij Ooms, want wij zijn altijd op zoek naar nieuw toptalent.

Schrijf je hier in voor het event en wie weet doen we jou een aanbod dat je niet kunt weigeren!

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie