Leer Corianne Bakker kennen, Medewerker Customer Service Center bij Ooms

Leer Corianne Bakker kennen, Medewerker Customer Service Center bij Ooms

Geschreven door Leonie de Wit op 19 september 2022

Even voorstellen…
In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Corianne Bakker. Corianne is op 22 augustus bij ons aan de slag gegaan als Medewerker Customer Service Center op het kantoor in Rotterdam. ‘Al vanaf de eerste werkdag voel ik mij thuis bij Ooms. Dit komt onder andere door de leuke sfeer en de collega’s!’

Wie ben je?
Ik ben Corianne, 20 jaar en ik woon in hartje Rotterdam. Ik studeer Vastgoed en Makelaardij op de Hogeschool Rotterdam. Sinds 22 augustus werk ik bij Ooms op de Customer Service Center. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om lekker te koken, te sporten en lekker met vrienden op het terras te zitten.

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?
Ik studeer Vastgoed en Makelaardij en wilde me meer verdiepen in de makelaardijtak en uitvinden wat het precies inhoudt. Zo ben ik bij Ooms terecht ben gekomen. Hier kan ik het vak verder leren en de klanten zo goed mogelijk te helpen.

Waarom Ooms?
Ooms is een van de grootste makelaars in de regio. Het leek me een leuke en leerzame kans om hier te gaan werken. Al vanaf de eerste werkdag voel ik mij thuis bij Ooms. Dit komt onder andere door de leuke sfeer en de collega’s!

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?
Ik hoop dat ik iedereen die ik aan de telefoon krijg kan helpen met de vragen die ze hebben. Door zo goed mogelijk de klant te helpen hoop ik dat de klant tevreden is en terugkomt bij Ooms.

Wat is jouw motto / slogan met betrekking tot het werk wat je doet?
De klant is koning!

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie