Kantorencomplex door komst OCEAA Projects volledig verhuurd

OCEAA Projects B.V. heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst getekend voor ca. 500 m² kantoorruimte aan Pesetastraat 24 te Barendrecht. Het gebouw is gelegen op het bedrijventerrein Cornelisland te Barendrecht en betreft een ware zichtlocatie aan de A15. De laatste beschikbare meters worden door OCEAA Projects binnen afzienbare tijd in gebruik genomen, waardoor het gebouw van in totaal van ca.14.000 m², bestaande uit kantoor- en commerciële ruimte, volledig is verhuurd.

De kantoorruimte heeft vanwege de implementatie van grote raampartijen met hoogwaardig glas veel lichtinval wat de kantoorvloer een zeer lichte en moderne uitstraling geeft en zorgt voor een aantrekkelijk uitzicht. Hiermee voldoet de ruimte aan de eisen van een modern kantoor anno 2023.

Mateusz Bala, directeur bij OCEAA Projects

Met de verhuizing naar de Pesetastraat spelen wij als OCEAA in op de beoogde groei en op de wensen van onze medewerkers. Als advies- en ingenieursbureau zijn wij graag vooruitstrevend en deze locatie geeft ons de mogelijkheid om de verschillende disciplines verder vorm te geven op één en dezelfde locatie. Wij zien erg uit naar de verhuizing richting Barendrecht.

Hans Heuvelman namens KFH Vastgoed. (verhuurder)

Medio juni vorig jaar is het kantoorgebouw aangekocht door KFH Vastgoed en zat er nog veel potentie in het gebouw door de nog in te vullen leegstand. De komst van OCEAA Projects zorgt ervoor dat het gebouw nu volledig is verhuurd en daar zijn wij uiteraard erg blij mee. Wij zien uit naar de komst van de nieuwe huurder en naar een prettige samenwerking met OCEAA.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (Partner in Dynamis) trad bij deze transactie op namens verhuurder.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

De Burstone Group (voormalig UREP) heeft onlangs 21.000 m² verhuurd aan de Bosporusstraat op de Maasvlakte in Rotterdam. De overeenkomst betreft een langjarige overeenkomst met...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie